Hirdetés

6000 mAh-s akkumulátorral mutatkozik be a Galaxy M30s

A készülékről egyelőre nem sok konkrét információt osztottak meg, de a 6000 mAh önmagában is elég jól hangzik.

Az Amazon India tette közzé a hatalmas akkumulátorral szerelt Samsung M30s bemutatójának hivatalos dátumát, ami egyébként szeptember 18. Alapvetően nem vitték túlzásba a tájékoztatást, teljesen egyértelmű, hogy a 6000 mAh-s akkumulátorra és a szinte keret nélküli Super AMOLED kijelzőre koncentrálnak az előzetesek, ami az alsóbb árkategóriában még mindig kiemelkedő tulajdonság, Indiában pedig minden más régiónál jobban kell figyelni az árazásra.


[+]

Az Android Enterprise adatbázisába már felvett eszköz 6,4 hüvelykes, feltehetően FHD+ felbontású kijelzővel érkezik, ahogy az alapmodell M30 is. NFC támogatás még mindig nincs, de az üzemidő és a lapkakészlet teljesítménye is javulhat. A Geekbench alapján úgy tűnik, az M30s a 10 nanométeres Exynos 9610-zel fog dolgozni, ami jelentős előrelépés lenne az M30 14 nanométeres Exnyos 7904-éhez képest. Viszont régebbi lapka, úgyhogy jó eséllyel az Exynos 9611 is bemutatkozik az M30s-sel.


[+]

Ehhez jön az 1000 mAh-val nagyobb akkumulátor, ami szintén rendelkezik Type-C csatlakozón keresztül elérhető gyorstöltéssel. A főkamerát az előzetesek alapján valószínűleg 48 megapixelesre cserélik az 5 megapixeles, 123 fokos látószögű szenzor és az 5 megapixeles mélységszenzor mellett. Az viszont legalább most már biztos, hogy ez a készülék nem a Galaxy M20s lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • 6000 mAh-s akkumulátort kaphat az új Galaxy

    Az üzemidőbajnokok közé új versenytársat dob a Samsung, bár ez valószínűleg nem csak kapacitásban, de méretben és tömegben is jelent némi többletet.

  • Készül a Galaxy M30 is

    A Samsung új belépő és középkategóriás szériájának legkomolyabb modellje már három hátlapi kamerával és szintén méretes akksival várható.

Hirdetés