Új Xperia modellek a láthatáron

A GSMArena értesülései szerint a Berlinben megrendezésre kerülő IFA nemzetközi szakkiállítás során új Xperia modellek leleplezésére készül a Sony, melyre augusztus 29-én kerülhet sor. Az új modellek között valószínűleg az LT29i „Hayabusa”, az Xperia J, illetve az Xperia SL is szerepelni fog, mely mellett természetesen a Jelly Bean frissítési ütemterv is bejelentésre kerülhet. Néhány oldal szerint az új Xperia sorozat már eleve Android 4.1 operációs rendszerrel a fedélzetén érkezik majd, ám ezt ezidáig semmilyen konkrétummal nem tudták alátámasztani. A japán cég rendszerint jól bejáratott hardveres és szoftveres platformokból építkezik, így az eddigi stratégiának jelentősen ellentmondna a hirtelen előrerohanás. Vásárlói szempontból persze igen örvendetes lenne, ha a frissítésekre nem kellene hosszú hónapokat várni, de sajnos erre ezidáig nem sok esély mutatkozott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia Neo L - az egyetlen egymagos

    A Sony Xperia Neo L az Xperia PLAY külsejére hajaz, megkapta a szokásos Sony kezelőfelületet, de kissé elszúrták az árazását.

  • Sony Xperia Go - futott még

    Az Xperia Active utódjának tekinthető készülék hardveresen nagyot nőtt, ám a kijelző és az operációs rendszer tekintetében nincs előrelépés.

  • Sony Xperia Ion - ionágyú

    A Sony Xperia sorozatának legnagyobb modellje HD kijelzőt, 12 megapixeles kamerát és bővíthető tárhelyet is kapott, méghozzá egy igazán impozáns házba csomagolva

  • Sony Xperia sola - kezeket a magasba

    Az Xperia sorozat legújabb tagjában debütált a Floating touch technológia, mellyel a készülék elvileg érintés nélkül is vezérelhető. Elvileg.

Hirdetés