Új vezeték nélküli fülhallgatót hozott hazánkba a Honor

28 órányi üzemidőt és továbbfejlesztett hangzást ígér a Honor Choice Earbuds X.

Fekete (éjfekete) és fehér (gleccserfehér) színben mától elérhető Magyarországon a Honor Choice Earbuds X vezeték nélküli fülhallgató, mely folytatja elődje munkáját, azaz hosszú üzemidőt kínál viszonylag olcsón, de az újonc már nem in-ear kialakítással. A Choice Earbuds X hazánkban 17 390 forintos áron kerül forgalomba az eMagnál, az Euronicsnál, a Media Marktnál, a szolgáltatók közül pedig a Telekomnál és a(z egykor Telenor) Yettelnél.

A fülhallgató fehérben és feketében.A fülhallgató fehérben és feketében.A fülhallgató fehérben és feketében. A fülhallgató fehérben és feketében. (forrás: Honor) [+]

A fülesek kialakítása fülkagylóban ülő, nyitott (semi in-ear), száruk 3,3 centiméter hosszú, tömegük pedig 4,3 gramm fülesenként. A fülhallgatók mérete 33 x 17,4 x 18,4 milliméter, a görbülete 13 fok, így a gyártó szerint minden fülben természetesen megül. A tok a fehér modell esetén 60 x 45,9 x 23,6 milliméter, a fekete valamiért nagyobb, az 61 x 46,9 x 24,6 milliméteres. A fülhallgatók szárában érintőfelület található, ezen koppintva vagy ujjunkat rajta tartva hívást lehet fogadni és a fülhallgatót irányítani. A fülhallgatók kialakítása IPX4 szabványnak megfelel, így nem tesz bennük kárt a verejték vagy egy gyengébb eső.

A fekete fülhallgatók doboza nagyobb.A fekete fülhallgatók doboza nagyobb.A fekete fülhallgatók doboza nagyobb. A fekete fülhallgatók doboza nagyobb. (forrás: Honor) [+]

Egy töltéssel 6 órányi folyamatos zenelejátszást (AAC kodeken 50%-os hangerővel) vagy 4 órányi telefonálást ígér a Honor, az ovális töltőtokkal együtt 28 órára való energiát biztosít a Choice Earbuds X. Fülhallgatónként 40 milliamperórás akkumulátorok dolgoznak, a töltőtokban található telep kapacitása 500 mAh. A hívások közben két mikrofon dolgozik együtt egy mesterséges intelligenciával a zajcsökkentésen. A hangok megszólaltatásáért egy 12 milliméteres dinamikus meghajtó és rézzel bevont alumínium armatúra felel, a gyártó szerint mély basszus és széles hangtartomány jellemzi a hangzást. A kodektámogatás az árszegmensben szokásos AAC-re és SBC-re korlátozódik.

Így néz k a Choice Earbuds X hangkeltője.
Így néz k a Choice Earbuds X hangkeltője. (forrás: Honor) [+]

A jelforrással a kapcsolat Bluetooth 5.2-n keresztül jön létre, a Honor szerint olyan zsúfolt helyeken, mint a tömegközlekedés vagy egy bevásárlóközpont sem találkozhatunk interferenciával. A gyártó szerint a csatlakozás gyors és egyszerű, de a Google vagy Windows Fast Pair nem szerepel a termék leírásában, így valószínűleg ezeket a módszereket nem is támogatja az eszköz. Van játékokra optimalizált mód, ezt kézzel kell aktiválni és 125 milliszekundumra csökkenti a késleltetést a telefon és a fülhallgatók között. A doboz tartalma a fülhallgatók mellett egy USB-C töltőkábel, amivel a bölcsőt lehet feltölteni. A csatlakozó a tok alján van, a hordozó elején egy LED jelzi az aktuális töltöttséget, vagy azt, ha merülne az eszköz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés