Új parkolási funkciókkal frissült a Simple

Hirdetés

A mobilfizetés évről évre fejlődik és népszerűsödik, a közterületi fizetős parkolás pedig tipikusan egy olyan szituáció, amikor jóval egyszerűbb a mobilt elővenni, mint a várható parkolási időt megtippelve dobálni az aprót az utca végén lévő parkolóórába. A Simple legfrissebb változata (Androidon 3.3.0, iOS-en pedig 3.4.0) most még hatékonyabbá teszi ezeket a tranzakciókat. Egyrészt igyekeznek a váratlan büntetéseket teljesen elkerülni: fejlesztettek a rendszámkezelésen, beállíthatunk csillagozott, alapértelmezett járművet és adhatunk becenevet is az autóinknak, hogy biztosan ne egy másik kocsira indítsunk parkolást.


[+]

Mostantól jóval kevesebb esetben fogadja el automatikusan a parkolási zónát a rendszer, ha a határ közelében vagyunk, kézzel kell kiválasztani, és ha címet írunk be, akkor is külön kell megerősítenünk a területet, nagyobb méretű térképen. Megfelelő engedélyek után a Simple értesít minket, ha hirtelen elhagyjuk a területet és nem állítottuk le a parkolást, illetve Androidon lett egy gyorsindító widget is, amivel könnyebben indíthatjuk el a folyamatot, mint ha parancsikonból nyitnánk meg a szoftvert.

Azóta történt

  • Rohamosan terjed a mobilfizetés (x)

    Noha a hazai pénzintézetek közül nem mindegyik készült fel erre, az alternatív megoldások miatt mégis mindenkinek elérhető és igen sokan használják is a telefonos fizetést.

Előzmények

  • Fussunk neki újra: hogy áll most a mobilfizetés?

    Az elmúlt években sokat írtunk már a különféle mobilfizetési megoldásokról, de a szolgáltatások csak jöttek és mentek, káosz van a fejekben. Újra nekifutunk a történetnek.

  • Rekordévet zárt a Simple

    Minden korábbi évet felülmúló növekedést ért el az OTP Mobil 2016-ban. A Simple alkalmazáson keresztülmenő tranzakciók összértéke meghaladta az egymilliárd forintot.

Hirdetés