Kijelzőben erősít a Nubia Red Magic 8 Pro

Készül a gamer brand legújabb modellje, a csúcshardver mellett a kijelző és a kamerarendszer is fejlődhet.

A ZTE Nubia Red Magic készülékek nyers erejével és a játékélmény fokozását elősegítő szoftveres megoldásokkal szemben sosem volt kifogásunk, a hétköznapi használatra fókuszáló szoftverkörnyezetnél viszont már csak a képalkotó képességek voltak rosszabbak. A telefon játékra való, minden más területen pedig évek óta lenne tere a fejlődésnek. Mondjuk nem is egy árkategória a műfaj non plusz ultrájának számító Asus ROG szériával, de a hetedik generációnál már elvárnánk némi fejlődést azon kívül, hogy telepakolják az elérhető legerősebb hardverrel és kanyarítanak köré egy morcos dizájnt.

Az Weibón felbukkant információk alapján idén is egyértelmű, hogy hardverhangsúlyos készülékre számíthatunk Snapdragon 8 Gen 2-es szettel és magasabb fényerejű és képfrissítésű OLED megjelenítővel, ami elvileg marad 6,8 hüvelyk, viszont keskenyebb kávákkal, így a készülék jellemzően tekintélyes méretei valamelyest konszolidálódhatnak, de legalábbis kisebb és könnyebb lesz (163,98 x 76,35 x 8,9 mm, 228 gr), mint a Red Magic 7S Pro.

A Red Magic 7S Pro kijelzőbe rejtett szelfikamerája a játékélménybe ugyan nem rondított bele, de kevéssé bizonyult alkalmasnak értékelhető önarcképek előállítására. A hírek szerint ezen is javítani fog a gyártó, bár a 16 megapixeles rejtett szenzort megtartja, a hátlapra viszont 50+8+2 megapixeles kombináció kerülhet. Akkumulátorméretből kétféle verziót regisztrált a 3C hatóság. A 165 wattos gyorstöltés valószínűleg az 5000 mAh-s teleppel szerelt verzió kiváltsága lesz, míg a 6000 mAh-s kiszerelés esetében valamivel visszafogottabb töltésteljesítményre számíthatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés