Új K9-et hozott az Oppo a fa alá

A K9x a középkategóriás széria legújabb tagja, versenyképes specifikációval.

Most, hogy az Oppo hivatalos gyártói formában is jelen van Magyarországon, érdemes újabb telefonjairól akkor is beszámolni, ha egyelőre nem kaptunk infót például a ma elstartolt K9x esetleges hazai forgalmazásáról.

A K9 széria ugyanis Kínában versenyképes hardvert és árat visel – az alapmodell Snapdragon 768G 5G chipet vet be, a K9 Pro Dimensity 1200 5G-t, a K9s Snapdragon 778G 5G-t, az új jövevény pedig MediaTek Dimensity 810 5G-t.


[+]

Az FHD+ panel ezúttal IPS típusú és 6,5" képátlójú a 90 Hz-es fajtából, máskülönben a megszokott kameragyűjtemény jár, azaz 16 megapixeles előlapi és 64 (főkamera) + 8 (ultraszéles) + 2 megapixeles hátlapi (mélységélesség). Az 5000 mAh-s telep kellően méretes, amihez 33 wattos töltőt társítottak. Árat a gyártó még nem közölt, ám a kínai cédula várhatóan baráti összeget mutat majd 6/128 GB-os kiszerelésben – a topkiadás 8/256 GB-os.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Előzmények

  • Bemutatkozott az Oppo K9s

    Tovább telítődik a középkategória, Kínában pedig már a 80 ezer forintos árszinten is 120 Hz-es kijelző, 64 megapixeles főkamera, 5G és Wi-Fi 6 jár.

  • Bemutatkozott az Oppo K9 Pro

    Nagyon sok szempontból hasonlít az előző Realme GT Neóra, viszont tölthetőségben és külsőben újat mutat, mellette pedig az ára is rendben van.

  • Bemutatkozott az Oppo K9 5G

    Kedvező árú középkategóriás mobil mellett olcsó TWS fülhallgatót és aktivitásmérőt is leleplezett a gyártó.

Hirdetés