Új Honor V40 variáns mutatkozott be

A fordító szerint az új modell megnevezése Luxury Edition, specifikáció alapján pedig valami lite verziónak tűnik. Egészen konkrétan pedig egy átbrandelt Huawei Nova 8 5G.

Egyelőre nem tudjuk, hogy a Honor V40 Luxury Edition elérhető lesz-e nemzetközi forgalmazásban, de nagyobb összegben fogadnánk rá, hogy ha ez megtörténik, más néven hagyja el Kínát. A specifikáció alapján nem annyira luxury, viszont konkrétan a Huawei a Nova 8 5G, csak MediaTek lapkakészlettel.

Hirdetés

A 6,57 hüvelykes FHD+ (1080 x 2340) felbontású OLED panel 90 Hz-en dolgozik, az 5G képességet a Dimensity 800U szett garantálja, a főkamera pedig egy 64 megapixeles quad-Bayer egység, amit 8 megapixeles ultraszéles és két 2 megapixeles segédszenzor egészít ki (makró és mélység). A V40 66 wattos vezetékes gyorstöltését viszont megkapta a 3800 mAh-s akkuhoz.

Az új készülék is Android 10 alapokkal mutatkozott be Magic UI 4.0-s felülettel, Google-ről peddig, kínai premier lévén, nyilván nem volt szó. A V40 Luxury Edition két memóriaverzióban érhető el: 8/128 GB-os kiszerelésben 142 ezer forintnak megfelelő jüanért, a 8/256 GB-os változat pedig 156 ezer forintnyi helyi pénz. Továbbra is várjuk az információkat arra vonatkozóan, hogy mi lesz a Huaweiről leválasztott Honorral a nemzetközi piacon, illetve használhatják-e a Huaweitől elvett licenceket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés