Csendben futott be egy kedvező árú Honor

Az új Play 5T variáció egyelőre Kínában érhető el, MediaTek hardverrel és hatalmas teleppel.

Bár a Huawei és a Honor útjai szétváltak, jó pár hónap kell a gyakorlatban elteljen ahhoz, hogy a folyamat lezáruljon, és egy-egy termék hosszú tervezési ciklusa miatt még lehetnek a közeljövőben a két márka eszközei között hasonlóságok, lásd a tegnapi Huawei P50 vs. Honor 50 hírünket. Minden bizonnyal a Honor Play 5T Life fejlesztése is a szétválás előtt kezdődött, ezt húzza alá az Android 10-en alapuló Magic UI 4.0 felület, ami szoros kapcsolatot ápol az EMUI-val – kínai belpiacos modell lévén abban viszont nincs semmi meglepő, hogy a Google szolgáltatások kimaradtak, hiszen a keresőóriás semmilyen ottani mobilon nincs jelen.

Akárhogy is: az 5T Life egy kifejezetten kedvező árú középkategóriás telefon 6,6"-es HD+ LDC panellel, ami 60 ezer forintnak megfelelő jüanért nyit a hó végén, cserébe pedig nyolcmagos MediaTek Helio P35 SoC-t vet be 6 GB RAM és 128 GB-os tároló társaságában. A csomag kellően modern, hiszen a hatalmas, 5000 mAh-s telep Type-C porton tölthető, méghozzá 22,5 wattos adapterrel a dobozban, megvan a Bluetooth 5.1, a bekapcsolóba épített ujjlenyomat-olvasó, a jack kimenet, a dual nanoSIM foglalat 4G modemmel és a microSD bővítés.


[+]

A 720 x 1600 pixeles panelbe 8 megapixeles kameracsepp lóg, a hátlapi szigetre pedig 13 + 5 + 2 + 2 megapixeles kvartett rendezkedett be normál, ultraszéles, makró és mélységfunkciókkal. Nyilván ez még nem egy teljes egészében önállóan fejlesztett Honor telefon, de alighanem már ilyen is készülőben van, és várhatóan a nemzetközi piacok se fognak kimaradnak az ár/érték vonalon erős márka immár független kínálatából. Csak nem megy az átállás az egyik pillanatról a másikra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Májusban befut a Honor 50?

    Meglepően hamar jöhet a függetlenné vált márka csúcsfrissítése, felmenője ismerős dizájnjával.

  • Új Honor V40 variáns mutatkozott be

    A fordító szerint az új modell megnevezése Luxury Edition, specifikáció alapján pedig valami lite verziónak tűnik. Egészen konkrétan pedig egy átbrandelt Huawei Nova 8 5G.

  • Honor 10X Lite - intermezzo

    Ismét egy Kirin 710-zel szerelt tucatmodell, Google nélkül, de túl sok kamerával. Mintha kötelező lenne adott időegységenként bemutatni bármit. Akkor is, ha már tele a padlás.

Hirdetés