Új Google Docs internettáblákra

Hirdetés

Bemutatkozott az Android-alapú internettáblákra szánt Google Docs legújabb változata, mely újragondolt kezelőfelületének köszönhetően jóval kényelmesebbé teszi a dokumentumok kezelése. A három panelből álló kezdőképernyő bal oldali részén a szűrők és kollekciók kezelésére nyílik lehetőség, míg a középső, legnagyobb részt a dokumentumok listája foglalja el, jobb oldalt pedig a kiválasztott állomány részletei láthatóak. Ez utóbbi az előnézeti kép mellett azon személyek listáját is tartalmazza, melyek megjeleníthetik vagy szerkeszthetik az adott állományt. Az új változat 46 nyelven – köztük magyarul is – érhető el az Android 3.0 vagy újabb operációs rendszerrel szerelt internettáblákra.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei MediaPad - premier előtt

    Honeycombbal telepített táblagép érkezett a Huaweitől, amely unibody házzal és hét hüvelykes kijelzővel van szerelve. Van olyan jó, mint az Ideos S7 Slim?

  • Hova tovább, Android?

    Az Android jött, látott és győzött, külső szemlélőként legalábbis ez jöhet le. Bizonyos szempontból így is van, viszont az egész ökoszisztéma könnyedén bedőlhet.

  • Elérhető a Motorola Xoom Android 3.2 frissítése

    Az első Honeycomb alapú internettábla frissítésével egy időben került bejelentésre az Android 3.2 forráskódjának részleges megnyitása is.

  • Android 3.0 (Honeycomb) előzetes

    A zöld robotos operációs rendszer új verziója már kifejezetten táblagépekre készült. Elmélkedünk, elemzünk, spekulálunk.

Hirdetés