Hirdetés

Új generációs töltőtok érkezett az iPhone 11-hez

Az Apple az iPhone 6s-hez, a hetes szériához és tavaly is kínált gyári töltőtokot, idén viszont új funkciókat is integrálnak.

Nem az iPhone 11-es széria az első, amihez az Apple gyári, integrált akkumulátorral szerelt védőtokot kínál (iPhone 6s, iPhone 7, iPhone XS), idén viszont nem csak az új készülék formájára igazították a kiegészítőt, de továbbfejlesztették a funkciókat. A Smart Battery Case körülbelül plusz 50% üzemidőt garantál és a tok forrásait priorizálja. Csak teljesen lemerült tok esetében kezd dolgozni a készülék saját akksija.

[+]

A Qi szabvánnyal is együttműködő, vezetékesen pedig gyorstöléssel is tölthető tok töltöttségét saját appjában követhetjük figyelemmel. Az új kiegészítő viszont dedikált kameragombot is kapott a jobb élen, amivel azonnal érhetővé válik a fényképező. Egyszeri nyomásra készül a fotó, hosszan nyomva pedig QuickTake videót vehetünk fel. A tokok ára 129 dollár (38 ezer forint), iPhone 11-re csak fekete és fehér színben, iPhone 11 Pro-hoz és Pro Max-hoz viszont rózsaszínben is kapható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs

    A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.

Hirdetés