Új Galaxy Fit karkötővel készülhet a Samsung

Két éve, hogy a Fit2 bemutatkozott, idén folytatást kaphat az aktivitásmérő karperec, de egyelőre érdemes róla feltételes módban beszélni.

Ha a Samsung és a hordozható eszközök a téma, vélhetően a drágább és komolyabb Galaxy Watch okosórákra asszociál a legtöbb ember, pedig a Samsung is foglalkozott az egyszerűbb, alacsonyabb árfekvésű aktivitásmérőkkel. A Gear Fit sorozatot váltó Galaxy Fit több iterációt is megélt (Fit, Fit e, Fit2), utoljára két éve, 2020-ban frissítette az egyszerű, de megbízható aktivitásmérő karkötőt a Samsung.

A Fit2 Bog kezén.
A Fit2 Bog kezén. [+]

A Galaxy Fit3-ról a gyártó koreai fórumán tűnt fel egy morzsányi információ: kérdés érkezett arra vonatkozóan, hogy lesz-e egyáltalán Fit3, az ügyfélszolgálat pedig azt a választ adta, hogy ezen év második felében, ha gyártási csúszás van, akkor következő év első felében jöhet új generáció a Samsung 50 dolláros aktivitáskövetőjéből. A konkurenciához viszonyítva a Fit3-nak minimum GPS-t és véroxigén-szint mérésére alkalmas szenzorokat kell villantania, ezek ugyanis a Fit2-ben még nincsenek. Egyelőre több információ nincs az eszközről egy ködös válaszon kívül, úgyhogy még nem érdemes eldobni kartársunkat az új verzióra várva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés