- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- [Re:] Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- [Re:] Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- MIUI topik
- [Re:] Samsung Galaxy Watch - időtálló
- [Re:] Kedvező árú felső-középkategóriás lett a Motorola One Hyper
- Xiaomi Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro
- [Re:] Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Telenor topik
Hozzászólok Aktív témák
-
.noxwill
veterán
A kissé leharcolt MiBand3-at erre cseréltem hirtelenjében, de azt kell mondanom valahol hiba volt. Egyetlen előnye a FitE-nek a MiBand3-hoz képest, az a hozzá tartózó applikáció, mert a Samsung Health egy merőben kiforrottabb és részletesebb alkalmazás, ami amúgy valahol a lényegét adja az egésznek, de minden másban alulmarad ez a kütyü.
Kezdve azzal hogy én botor levettem a fóliát a FitE-ről és gyakorlatilag 2 hét használat után már napfény alatt olvashatatlan a kijelző, annyira leharcolt lett, amire fel voltam készülve, de nem ilyen gyorsan. A másik hogy maga a band irritálóan suta, még a MiBand3-an is több funkció volt mint ebben, pedig az se egy nagy varázsló. A szíjat nagyon nehezen szokta meg a csuklóm, az üzemidőn meg csak pislogtam mit hal a szatyorban. Az hogy kevesebb mint 2 nap alatt kifullad a kütyü, ilyen kijelzővel illene azért pár napot virítani, de gondolom közre játszik ebben az is, hogy a pulzusmérő folyamatosan aktív, ami gondolom nagyban rontja az egésznek a statisztikáját. Ráadásul bosszantóan könnyen elveszti a kapcsolatot a telefonnal, úszáshoz pl. nem is tudtam érdemben használni. Ja és arról nem is beszélve hogy sokszor mekkora ordas baromságokat ad meg hogy mennyi kalóriát égettem el aznap, illetve az is fura, hogy a MiBand-3al átlagosan olyan 10-11ezer lépést tettem meg egy átlagos munkanapot, ezzel meg volt hogy több mint 25ezret mutatott a cucc, amin csak ráncoltam a homlokom.
Egy szó mint száz, valahol megbántam hogy ezt vettem meg, de legalább megismerkedtem hogyan működik egy Samsung banddel a Helath app a Galaxy S10-emen, legalább tudom megéri e egy komolyabb kütyüre beáldozni házon belül.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
scyllarus
addikt
A Huawei/Honor 2 alkalmazással indult, abból is gyorsan egyet csináltak, ami mindent tud. De 4????!!!! Ez nem felhasználóbarát egyáltalán, jó döntés volt a HB4.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
kalanchoe
tag
Gondolkodtam, hogy váltok Mi Band 3-ról, mert Samsung készülékkel talán jobban kommunikál, de ez így felejtős. A Mi Band-el 20-30 napokat kihúzok töltő nélkül, elég gáz lenne, ha 2-3 naponta ezt is etetni kéne.
Mi Band 4 jobban megéri, inkább azt fogom választani ehelyett, ha leváltom a mostanit. -
moleculez
addikt
No offense, de akik az akksiidőre panaszkodnak, órában fürdenek/zuhanyoznak? Mert mióta okos órám van (3 éve) sosem volt lemerülve, mikor tisztálkodni megyek felrakom tölteni, mire végzek általában kész, de minimum használható, mivel nem nulláról töltöm.
Tényleg érdekel, ki hogy oldja meg."Nem vagyok pesszimista. Az nekem úgysem menne...@abusalempictures
-
novinyul
őstag
Itt arról van szó hogy, egy ilyen eszköznek legalább annyit kellene bírnia mint, a Band 2-nek vagy háromnak. Amúgy sokkal jobban szeretem én is 3 hetente tölteni, mint pár naponta nem elfelejteni feltölteni. Nekem a Xiaomi Pace van az meg kibírja a hetet, de a Band 3 húsz napja jobban bejön.
Xiaomi MI 9Lite - Xiaomi A3
-
szebe
őstag
Ha a konkurencia röhögve tud 20+ napot, akkor szerintem jogosan róható fel negatívumként.
Egyébként igen, vannak akik ebben fürdenek/zuhanyoznak. Ne kérdezd miért jó, még nem jöttem rá.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Noukoum
őstag
Egy mi band 4 mellett ennek a terméknek nem sok esélye van. Csak jöhetne már több boltba is a global verzió mert most még plafonon az ára. De aki meg olcsóbban akar most azonnal annak ott a mi band 3..
Igazából én is egyetlen előnyének a Samsung health alkalmazást látom. Meg nyilván hogy itthon elérhető, és elvileg biztosan nem 2 hónap az esetleges szervíz
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
vottokar
aktív tag
Mondjuk arra a 20$ körüli árra, amennyiért a Band2-esemet vettem másfél éve. Jó, realista vagyok, legyen 30$ a jobb kijelző és a garantált IP védelem miatt a Band4 ára. Addig bírja ki a kettesem kijelzője.
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
PowerBuldog
addikt
Mellesleg pont most futott be a futár a Mi Band 4-el. 10400ft volt aliról.
[ Szerkesztve ]
Shop.Builder - Mi arra gyúrunk, hogy Te izmos legyél!
-
.Szaki.
őstag
"Egy szó mint száz, valahol megbántam hogy ezt vettem meg, de legalább megismerkedtem hogyan működik egy Samsung banddel a Helath app a Galaxy S10-emen, legalább tudom megéri e egy komolyabb kütyüre beáldozni házon belül."
Én most egy S9+/Gear Sport párost használok és nekem nagyon bevált, szóval szerintem érdemes beruházni egy komolyabb eszközre. -
eliterob
tag
Üdv! Van aki megvette és nem jön be neki? Asszonynak vennék egyet tesztelesre hogy jönnek be neki ezek az órák. Samu telefonja van és nem nagyon beszél angolul ezért nem is nézelődök más márkák között. Aztán ha tetszik neki majd kap egy komolyabbat az alapokat mint pulzus mérés és üzenetjelzes ez is tudja ahogy olvasom. Privátba lehet zaklatni
-
Sziasztok!
1 kérdés ami igazából 2.
Ennek, illetve a sima Fit-nek cserélhető-e a karpántja? Illetve az értesítések szépen megjelennek? Honor Band5-t használtam kb 5 napig, hibátlan termék, de azért a Samu (főleg a sima Fit) nekem valahogy alapból szimpatikusabb!
Válaszokat előre is köszi
B!Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
Hozzászólok Aktív témák
ma Kipróbálja magát a Samsung a filléres aktivitáskövetők műfajában, amihez észrevétlen méret, pulzusmérés és 50 méteres vízállóság tartozik, meglepően rövid üzemidővel.
- Androidos fejegységek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Xbox Series X néven jön a Microsoft új generációs konzolja
- League of Legends
- [Re:] [Somatom:] RE: Kivételek hozzáadása a reklámblokkolókban
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple Watch S5, Space Gray, Black Sport Band, 44 mm, MWVF2FD/A.Apple Watch S5, Silver, White Sport B
- Új VR virtuális valóság szemüveg, 3D, Wifi, HDMI, VR Glasses Virtual Reality
- Új Dell Latitude 7390 2-in-1, FHD IPS 360°érintő, i7-8650U, 16 RAM, 512 NVMe SSD, Magyar gar 2021.12
- Új Zsír Lenovo V130-15IKB 15,6” Laptop -30% i5-7200U 8GB 256GB SSD+500GB HDD FULLHD LED MATT
- Ubtech JIMU Tankbot programozható robot.UBtech Jimu Karbot kit robot- Uj BONTATLAN CSOMAGOLÁS!!!!