Új funkciókat kapott a Galaxy Buds

Az első generációs Buds igyekszik felzárkózni a Buds+ képességeihez, a mostani frissítés egy rakás új funkciót tartalmaz.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Buds legújabb frissítés nyilván a hangzásminőséget optimalizáló kód implementálásával kezdődik, de a szokásos teljesítményt növelő frissítés helyett kézzel foghatóbb részleteket is tartalmaz a mindössze 1,39 MB-os csomag. A Galaxy S20 szériával bemutatott Galaxy Buds+ mellett mostantól az elődmodellt is lehet Windows 10 rendszerű számítógépekhez (Gépház - Bluetooth és egyéb eszközök) csatlakozni a Swift Pair támogatásnak köszönhetően.

[+]

További újdonság az Ambient Sound mód, ami lehetővé teszi a környezeti hangok kizárását vagy éppen beengedését. Igaz, ehhez csak két-két mikrofon áll rendelkezésre a Buds esetében, de így hirtelen elég hatékonynak tűnik, ráadásul a szomszédban építkeznek (mint mindig). A környezeti hangok kezelése egy füles használata esetén is elérhető, ha úgy állítjuk be a touchpadot. Szintén új tapicskolós megoldás a személyes Spotify listák elérése és a lejátszás indítása, de ez csak akkor jelenik meg a Galaxy Wearables appban mint opció, ha a Spotify legfrissebb verzióját használjuk. Úgyhogy frissítésre fel!

Előzmények

  • Samsung Univerzum: S20-ak mellé kérhető is a Galaxy Buds+

    Több új funkcióval, kényelmes kialakítással, AKG-hangolással és jó üzemidővel kecsegtet az új fülhallgató, amit S20+ és S20 Ultra előrendelők ingyenesen igényelhetnek.

  • Samsung Galaxy Buds - ajándéknak kiváló

    Az IconX-eknél kedvezőbb árú, vezetékmentes fülhallgató egy folyamatosan bővülő piacra érkezik, így az apró hibái ellenére is jó esélyekkel indul.

Hirdetés