Új fülhallgató kíséri a OnePlus Ace 2V-t

Kicsit furcsán hangzik a „pro” és a „lite” kifejezés egymás mellett, de a OnePlus szerint jól van az úgy a Buds Pro 2 új verziójának esetében.

Az Ace 2V mellett új TWS fülhallgatót is bemutatott a OnePlus tegnap, ami ránézésre pontosan úgy néz ki, mint a csúcskategóriás Buds Pro 2, csak Lite és nem elérhető az idei széria új alapszínében, képességeit tekintve viszont nem sokkal tud kevesebbet az új ajánlat, mindössze a mozgáskövető audiomegjelenítés és a vezetékmentes Qi töltés hiányzik. Cserébe már eleve LHDC 5.0 támogatással érkezik, amit a Buds Pro 2 csak egy későbbi frissítéssel kap majd meg.

A Buds Pro 2 Lite zöldben nem, de a fekete mellett fehér színben is elérhető.A Buds Pro 2 Lite zöldben nem, de a fekete mellett fehér színben is elérhető. A Buds Pro 2 Lite zöldben nem, de a fekete mellett fehér színben is elérhető. [+]

A Dolby Atmos térhangzásról, az ANC-ről, illetve a Hans Zimmer és a Dynaudio által fémjelzett hangzásról tehát nem kell lemondani. Megvan az IP55-ös védelem és a Hi-Res Audio minősítés, az 54 milliszekundumos késleltetés is gaming módban, még az üzemidő hasonlóképpen alakul majd, tekintve, hogy az akkumulátorméretek is megegyeznek.


[+]

A Buds Pro 2 Lite természetesen Kínában nyit előrendelői promócióban 750 jüanos áron (39 ezer forint), ami a tényleges értékesítés indulásakor, március 13-án 800 jüanra (41 ezer forint) emelkedik. Ez nem sokkal kevesebb, mint a nem-lite verzió ára Kínában ( 900 jüan), az LHDC 5.0-ra pedig már a Buds Pro 2 esetében sem kell sokat várni elvileg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés