Új fülest is hozott a Honor tegnap

Az Earbuds 3i viszont rendkívül ismerős, és nem csak a megnevezés miatt.

Hirdetés

Nagyszabású bemutatót tartott tegnap a Honor, ahol a Honor 80 széria mellett nem csak a hajlítható Magic Vs, de egy új fülhallgató is bemutatkozott. Vagyis kvázi új, mert a Honor Earbuds 3i kísértetiesen hasonlít a Huawei Freebuds 4i-re. A különbség csak annyi, hogy a töltőtokra a Honor márkajelzését szitálták és a fekete, szürke vagy piros szín nem, csak a fehér opció.


[+]

A specifikációt alaposabban átnézve, a Honor Earbuds 3i maga a Huawei Freebuds 4i, ami tulajdonképpen nem is baj, kifejezetten jó tapasztalataink voltak a Huawei tavalyi TWS fülesével, ami kedvező áron kínált aktív zajszűrést, kényelmes kialakítást és korrekt hangzást. A technikai részletekkel ezért nem is fárasztanánk senkit ismételten, komplett tesztünk van az eszközről, csak képzeljük oda Honor feliratot. A Honor Earbuds 3i 27 ezer forintnak megfelelő jüanért mutatkozott be, ami pontosan ugyanannyi, amennyiért manapság itthon Huawei címszó alatt megvásárolhatjuk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Három Honor 80 modell mutatkozott be

    A hajlítható Magic Vs mellett a Honor 80, a Honor 80 Pro és a Honor 80 SE is bemutatkozott.

  • Megérkezett a Honor Magic Vs

    A Honor hajlítható modelljének új generációja kisebb, könnyebb és valamivel erősebb lett.

  • Huawei FreeBuds 4i - méltó utód

    Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ennek a fülesnek az elődje egy kategóriabajnok volt. Az utód többet tud, nagyobb akskit hord a fülesekben, és nem is lett drágább. De vajon még mindig őrzi a címet?

Hirdetés