Új FlexPai bukkant fel

De a TENAA adatai alapján nem tűnik új generációs eszköznek. Sokkal inkább egy mini verziónak.

A Royole tavaly nyáron mutatta be a világ első hajlítható készülékének második generációját, ami ebben a műfajban szinte már olcsónak is tekinthető (8/256 GB 453 ezer forintnyi jüan). A kínai Hírközlési Hatóság adatbázisában regisztrált új verzió pedig még kedvezőbb árat kaphat, tekintve, hogy kisebb és kevesebb kamerával rendelkezik, mint a FlexPai 2. Ránézésre egy lite vagy mini verziónak tűnik.

A FlexPai továbbra is kifelé hajlik (mint a Huawei Mate széria), de a flexibilis kijelző teljes mérete ezúttal 7,8" helyett 7,2 hüvelyk. A képek alapján kameralyuk vagy szenzorsziget már nincs, de legalábbis nem látszik. A kamerarendszer is egyszerűbb, az immár négyzetes panelen mindössze két szenzor foglal helyet, összehajtva pedig az erre célra kialakított mélyedésbe illeszkedik, úgyhogy nyilván kiemelkedik a síkból.

A készülék méretei 147,1 x 138,8 x 7 milliméter, tehát jóval kisebb, mint a FlexPai 2, ebbe pedig 3360 mAh-s telep fért. Az ujjlenyomat-olvasó szemmel láthatóan marad az oldalsó bekapcsológombban, a mini vagy lite FlexPai pedig valószínűleg Kína határain belül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés