Renderképeken a Royole új hajlítható modellje

A FlexPai 3 valószínűleg egy modellvariáns lesz, februárban már járt a hírközlési hatóságnál, most pedig a véglegesnek tűnő dizájn is felbukkant.

Hirdetés

Attól még, hogy Kínán kívül nem elérhető a készülék, igazából a Royole volt az első gyártó, aki kereskedelmi forgalomban is elérhető hajlítható modellt mutatott be. A második generáció már sokkal kiforrottabb volt, a hajlítható mobilokon kívül pedig azzal vannak elfoglalva, hogy minden létező felületre hajlítsanak egy megjelenítőt, legyen az hangszóró vagy női táska. Közben pedig készül a harmadik FlexPai.

A FlexPai 3 februárban már felbukkant a TENAA adatbázisában, ahonnan nem sokat tudtunk meg a készülékről, de annyit igen, hogy kisebb (147,1 x 138,8 x 7 milliméter) lesz, mint a FlexPai 2 és csak két kamerát kap a hátlapra. A kijelzőben kamerát eddig sem láttunk, viszont most kiderült, hogy akkor hol is van. A várakozásokkal ellentétben nem a panelbe rejtve. A FlexPai 3 kamerája minden valószínűség szerint a készülékházból fog kiemelkedni, úgyhogy jó sok mechanikus alkatrész lesz a telefonban.

Előzmények

Hirdetés