Új Asus készülék bukkant fel a GFXBench-nél

Hirdetés

Nem ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó alkalom, hogy a GFXBench adatai között bukkanhatunk rá olyan mobilokra, amik még bemutatás előtt állnak, a feltételezések szerint a lenti adattáblán látható Asus készülék a Zenfone 3 Max vagy Laser lehet. A nyolcmagos Cortex-A53 processzor és az Adreno 505 grafikus gyorsító Snapdragon 430 vagy 435 lapkát sejtet, amihez 2 gigabájt RAM és 32 gigabájtos belső tároló fog tartozni.


[+]

Hátlapjára 13, előlapjára 8 megapixeles kamera kerülhet, és bár elég sok szenzor kerül bele, az NFC szinte biztosan kimarad. Az Android 6.0.1-alapú szoftveren futtatott benchmark még éppen el tudta indítani az OpenGL ES 3.1-re épülő Car Chase tesztet, de 1080 x 1920 pixel felbontáson csupán 2,5 fps-t tudott kipréselni magából.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Asus Zenfone Zoom - messzire lát, de nem jut

    Sok-sok hónap késéssel futott be a zoomlencséje ellenére sem túl vastag, fotózásra szakosodott Zenfone masina, amely sok különlegességet ígér, de vajon mennyit teljesít?

  • Asus Zenfone Max - Zennek fele sem tréfa

    Középkategóriás felszereltség, egész jó ár. Ilyet láttunk már, de hogy emellé még olyan extrák is járjanak, mint a lézeres autofókusz vagy az 5000 mAh-s akku, olyat már kevésbé.

  • Asus Zenfone Go - nyugtalan árazás

    Belépőszinten sem néz ki rosszul egy Zenfone, de az árazás nem kimondottan passzol a 4G hiányával küzdő MediaTek MT6580-alapú hardverhez és a visszafogott felszereltséghez.

  • ASUS ZenPad 8.0 (Z380C) - nincs nyugalma

    A tavalyi MeMO Padok sikerére építkező nyolchüvelykes táblagép látogatott el hozzánk cserélhető hátlappal és új generációs Intel lapkakészlettel, ám valami, valahol félrement a minőségkontroll során.

Hirdetés