Ubik Uno: irány a Kickstarter!

Hirdetés

Újabb vállalat szeretne betörni az okostelefonos piacra, amiben persze nincs túl sok meglepő, hiszen megannyi próbálkozó akad már manapság. Az Ubik Uno névre keresztelt készüléket egy ugyanilyen néven jegyzett, miami székhellyel rendelkező startup cég szeretné piacra dobni.


[+]

Az Uno egy oldalkeret nélküli kijelzővel és fém házzal rendelkező masina, ami a specifikációkat tekintve a középkategória felső szegmensében próbálna szerencsét. A telefon erőforrását egy MediaTek MT6795 chipset biztosítja, amiben többek között egy 2,2 GHz-es nyolcmagos processzor található, RAM-ból 3 GB, belső tárhelyből pedig 16 GB jut, utóbbit maximum 64 GB-os microSD kártyával lehet bővíteni. Az IPS megjelenítő 5,5 hüvelykes és 1080p felbontású, a mobilon az Android 5.1.1 operációs rendszer futtatása a cél.


[+]

Az Uno egy 20 megapixeles, f/2.2 rekeszértékű, Sony szenzorral ellátott kamerát kap, ami 4K videókat 30 fps, 1080p filmeket pedig 60 fps sebességgel tud felvenni. A Bluetooth 4.0-val, NFC-vel és 4G/LTE támogatással ellátott készülék a Kickstarter kampány keretében indul útjára, az első 250 támogató 280 dollárért (80 ezer forint), a következő ezer jótékonykodó 299 dollárért (85 ezer forint), a többi felajánló pedig 320 dollárért (90 ezer forint) vásárolhatja meg a terméket, ha pedig valaki nem vesz részt a projektben, az 345 dolláros (94 ezer forint) árra számíthat majd, amikor az idei év utolsó negyedévében közvetlenül az Ubiktól megszerezné a masinát.

Előzmények

Hirdetés