TWS füles kísérte a Realme 9i 5G-t

A Realme Buds T100 rendkívül kedvező árfekvésben szeretne kellemes hangzást és hosszú üzemidőt biztosítani.

A Realme ma nem csak a 9i 5G-s verziójáról rántotta le a leplet, de egy rendkívül alacsony árú vezetékmentes fülessel is készült. A Realme Buds T100 mindössze 1499 indiai rúpiába kerül, ami alig több, mint 7 ezer forint. Mindezért korrekt üzemidőt, mutatós dizájnt és ígéretes üzemidőt kapunk.

Hirdetés

[+]

A Realme Buds T100 10 milliméteres dinamikus, mély hangokra optimalizált meghajtóval dolgozik, amit PEEK+TPU kompozit membrán egészít ki a teltebb mélyhangzásért,  a Realme Link alkalmazásban pedig három különböző hangszínbeállítással finomhangolhatjuk a preferenciáinknak leginkább megfelelő hangzást (Bright, Balanced és Bass Boost+).


[+]

A kapcsolat Bluetooth 5.3-as szabványon jön létre, a Gaming mód, amit mindkét fülest egyszerre, hosszan megérintve szedhetünk elő pedig 88 milliszekundomos késleltetést ígér a játékokhoz. Zajszűrésből csak AI alapú, elektronikus megoldás áll rendelkezésre, ami igyekszik a környezeti zajok mértékének megfelelően növelni a hívás hangminőségét, az hangerőnövelő funkció pedig 97 dB-ről 102 dB-ig tudja fokozni a hangerőt, ez viszont befolyásolni fogja az általános hangminőséget.

A fülesek 40 mAh-s akkuval 6 órát bírnak önerőből, a teljes üzemidő pedig 28 órára tolható ki a Type-C porton keresztül tölthető tokkal. Első körben fekete (sárga belsővel) és fehér színek közül lehet választani, később viszont érkezik a kék és piros alternatíva is. A 7200 forintnak megfelelő ár előrendelési promócióban 6300 forintnak megfelelő rúpiára csökken.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés