Több mint másfél millió az Hublot új okosórája

Az eddig ismert luxusmárkák okosórái szinte filléres kategóriát képviselnek az Hublot Big Bang legolcsóbb variánsához képest is.

Hirdetés

Az Hublot Big Bang e széria okosóraként alapvetően nem a legjobban felszerelt eszköz, de mit várjon az ember a termékcsalád legolcsóbb modelljétől. A titán verzió mindössze 5200 dollárba kerül, míg a kerámia is csak 5800 dollár, ami átszámítva 1 millió hatszázezer és 1 millió 790 ezer forintot jelent. Az analóg verziók ennél már csak többe kerülnek.

Hublot Big Bang e (kerámia)
Hublot Big Bang e (kerámia) [+]

Ebbe a keretbe nem fért bele a GPS, a mozgásfelismerés, de még egy pulzusszenzor sem, cserébe Mark Ferrero, kortárs festő alkotott egy óralapot, ami minden három órában egyedi dizájnt vált. A Big Bang e mindkét verziója 42 milliméteres tokozást kapott, a 30,8 milliméter átmérőjű, 327 dpi pixelsűrűségű Super AMOLED kijelzőt pedig zafírüveg borítja és fizikai lünettával keretezi.

Big Bang e (titán)
Big Bang e (titán) [+]

A szerkezetet a Qualcomm 3100 hajtja 1 GB rendszermemóriával és 8 GB belső tárhellyel, a mikrofon pedig a Google asszisztens eléréséhez kell, mivel LTE kapcsolatra nem képes, csak a 802.11b/g/n szabványú WiFi és a 4.2-es Bluetooth adott. A WearOS alapú eszköz támogatja a mobilfizetést, tehát van NFC és körülbelül egy napot bír ki a 300 mAh-s akkumulátorral. Víz alatt pedig maximum 30 métert és 3 ATM nyomást.

Előzmények

Hirdetés