Hirdetés

Több mint másfél millió az Hublot új okosórája

Az eddig ismert luxusmárkák okosórái szinte filléres kategóriát képviselnek az Hublot Big Bang legolcsóbb variánsához képest is.

Hirdetés

Az Hublot Big Bang e széria okosóraként alapvetően nem a legjobban felszerelt eszköz, de mit várjon az ember a termékcsalád legolcsóbb modelljétől. A titán verzió mindössze 5200 dollárba kerül, míg a kerámia is csak 5800 dollár, ami átszámítva 1 millió hatszázezer és 1 millió 790 ezer forintot jelent. Az analóg verziók ennél már csak többe kerülnek.

Hublot Big Bang e (kerámia)
Hublot Big Bang e (kerámia) [+]

Ebbe a keretbe nem fért bele a GPS, a mozgásfelismerés, de még egy pulzusszenzor sem, cserébe Mark Ferrero, kortárs festő alkotott egy óralapot, ami minden három órában egyedi dizájnt vált. A Big Bang e mindkét verziója 42 milliméteres tokozást kapott, a 30,8 milliméter átmérőjű, 327 dpi pixelsűrűségű Super AMOLED kijelzőt pedig zafírüveg borítja és fizikai lünettával keretezi.

Big Bang e (titán)
Big Bang e (titán) [+]

A szerkezetet a Qualcomm 3100 hajtja 1 GB rendszermemóriával és 8 GB belső tárhellyel, a mikrofon pedig a Google asszisztens eléréséhez kell, mivel LTE kapcsolatra nem képes, csak a 802.11b/g/n szabványú WiFi és a 4.2-es Bluetooth adott. A WearOS alapú eszköz támogatja a mobilfizetést, tehát van NFC és körülbelül egy napot bír ki a 300 mAh-s akkumulátorral. Víz alatt pedig maximum 30 métert és 3 ATM nyomást.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés