Bemutatkozott a Tag Heuer Connected Watch harmadik generációja

A luxuskivitelű okosórák ma világszerte egyidőben mutatkoztak be, változatlan minőségben, de már pulzusszenzorral.

Hirdetés

A Tag Heuer Connected Watch harmadik generációja ismét kifejezetten férfias megjelenést kapott, amit a 45 milliméteres ultrakönnyű titán (86 gramm szilikon szíjjal) vagy rozsdamentes acél tokozás (179 gramm acél szíjjal) is aláhúz. A kijelzőhöz széltében még érdemes hozzászámolni a kerámia lünettát, amit a Carrera Chronograph ihletett. A szerkezet nagyon tetszetős, de hölgyek számára sajnos teljesen esélytelen.


[+]

A 13,5 milliméter vastag szerkezetbe egy 430 mAh-s akkumulátor került, amivel elvileg folyamatos GPS navigáció és zenehallgatás mellett hat egész órát megy. Egyébként papíron 20 óra az általános menetidő egy óra sporttevékenységgel, a töltés pedig másfél órát vesz igénybe. A dobozban van egy hagyományosabb, óra tárolására szolgáló doboz is, amiben mellesleg a töltő is elfér. Igen esztétikus és elegáns pakk.

A csomagolás igen exkluzív.
A csomagolás igen exkluzív. [+]

A harmadik, Qualcomm Snapdragon Wear 3100-as szettre épülő Connected Watch már nem csak beépített GPS-szel rendelkezik, ami a BeiDou, a GLONASS és a QZSS rendszereit is használja, de kapott optikai pulzusszenzort is. Ezen kívül rendelkezésre áll iránytű, gyorsulásmérő, giroszkóp és NFC, adatkapcsolat pedig Bluetoothon és/vagy WiFi-n keresztül jöhet létre.


[+]

A kialakítás a hagyományos órák megjelenését követi, a korona elforgatható, a kettő és négy óránál elhelyezett fizikai vezérlőgombok pedig egyedi funkciókkal rendelkeznek, de a korábban hangsúlyos antennákat elrejtették. Az 1,39 hüvelykes, zafírüveggel védett OLED érintőkijelző felbontása 454×454 pixel, ami 326 ppi pixelsűrűséget jelent, a gyakorlatban pedig gyönyörű megjelenítést a Tag Heuer klasszikus modelljeit mintázó számlapokhoz. Meg minden máshoz, amit a Google WearOS jellemzően képes megjeleníteni.


[+]

Az 5 ATM vízállósággal rendelkező modellek kizárólag a Tag Heuer Andrássy úti butikjában érhetők el különböző anyagvariánsokban. Az alapmodell acél tokozással, fekete kerámia vagy acél színű PVD bevonatú lünettával és gumi szíjjal 578 ezer forintba kerül, az acél szíjas változatért már 629 ezer forintot kell otthagyni Európa legelső Tag Heuer márkaboltjában (az Andrássyn), a homokfúvott DLC bevonattal ellátott titán csúcsmodell pedig 765 ezer forintba kerül fekete gumi szíjjal. A szíjak egyébként könnyen cserélhetők, a későbbiekben számos, színes gyári szíj is elérhető lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés