2018. szeptember 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Több helyen bukkant fel a ZTE Axon M

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A szétnyitható, dupla kijelzős mobilról már a Geekbench és az FCC is árulkodik, néhány napon belül bemutatják a különleges kialakítású telefont.

Hirdetés

A Sony Tablet P-hez hasonló, kinyitható kialakítással próbálkozik a ZTE, bár a feledés homályába merült tabletnél valószínűleg nagyobb sikert várnak az Axon M-től. Most már gyakorlatilag biztos, hogy október 17-én mutatják be, várhatóan Amerikában, és eleinte kizárólag csak az AT&T szolgáltató kínálatában lehet majd megvenni, és a 650 dolláros (nyers átszámítással 170 ezer forint) ár sem lesz kimondottan visszafogott.

Nem a hardver lesz az Axon M legnagyobb érdekessége
Nem a hardver lesz az Axon M legnagyobb érdekessége [+]

Várhatóan két darab Full HD érintőkijelző kerül rá, így kinyitva 2160 x 1920 pixeles felület tárul a felhasználó elé, 6,8 hüvelyken. Az amerikai FCC is igazolta már a kialakítást, ugyanúgy Z999 kódnévvel jelölték a terméket, mint a Geekbench, ami a Snapdragon 820 processzor teljesítményét mérte az eszközben. 4 GB RAM-ra, 32 GB-os belső tárolóra, 20 megapixeles, szimpla kamerára és Android 7.1.2 Nougat rendszerre számíthatunk, 3000 mAh kapacitású akkumulátor kíséretében.


(forrás: Android Authority) [+]

Egy hét múlva ilyenkor tehát ZTE-sajtóesemény, érdemes lesz figyelni a híreket!

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.