Titokzatos LG mobil a GLBenchmark élén

Hirdetés

Az év elején beharangozott csúcsmodellek mellett a legtöbb gyártó gőzerővel dolgozik a Snapdragon 800 processzor bevetésén is, mely grafikai- és számítási teljesítmény terén is komoly előrelépést ígér. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a népszerű GLBenchmark sebességmérő alkalmazás toplistájának élére is egy ilyen processzor köré épülő LG modell került, melyről azonban egyelőre semmilyen pontosabb információ nem áll rendelkezésre. A képernyő 1794 x 1080 képpontos felbontásából talán csak arra lehet következtetni, hogy a készülék kizárólag virtuális kezelőszervekkel rendelkezik majd, melyek elfoglalják az 1920 soros megjelenítő alsó részét. Az év második felében a Qualcomm Snapdragon 800 mellett az NVIDIA Tegra 4 processzora is piacra kerül, mely az első tesztek alapján szintén bivalyerősnek tűnik.

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Előzmények

 • LG Optimus G - a G-erő

  A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.

 • MWC2013: LG Optimus L7 II és L7 II Dual

  Az idei Mobile World Congress keretében az Optimus L7 is megkapta utódját, és talán ennek a terméknek a frissítése a legnagyobb volumenű az "L" szériában.

 • MWC2013: LG Optimus L5 II és L5 II Dual

  Az LG Optimus L5 II és L5 II Dual is bejelentésre került a 2013-as MWC során, mely nem nagy előrelépést nem jelent az elődmodellhez képest.

 • MWC 2013: LG Optimus L3 II és L3 II Dual

  Az idei MWC-n a sok új modell mellett a régebbiek frissítéséről sem feledkezett meg az LG, így az LG Optimus L3 és L3 Dual is megkapta utódját.

Hirdetés