Teljes pompájában látható a „HTC 10"

Alig egy napja látott napvilágot az a hír, hogy a HTC új csúcskészüléke nem One M10, hanem simán csak HTC 10 néven fog forgalomba kerülni. Evan Blass munkája pedig nem hagy alább, ezen információ kiszivárogtatása után most újabb érdekességgel látta el az internet népét, hiszen feltöltött egy képet, melyen teljes pompájában látható a készülék. Íme:


[+]

Hogy ne csak sajtófotón legyen látható a csúcskütyü, már kvázi hands-on fotókon is megtekinthető, amit az @onleaks tett közzé, itt éppen fekete árnyalatban tündököl a gyártó büszkesége.


[+]

A várható specifikációk közé tartozik az 5,15 hüvelykes, QHD felbontású AMOLED kijelző (a HTC tehát lecseréli a Super LCD-t), a Snapdragon 820 rendszerchip, a 4 GB RAM, a 12 megapixeles UltraPixel kamera, valamint az USB Type-C csatlakozó. A fényképező teljesítményére sokan kíváncsiak, hiszen a One M7-ben lévő, jóval kisebb felbontású megoldás finoman szólva sem aratott osztatlan sikert. A mobil ujjlenyomat-olvasót is kap, ami a képernyő alatt található, és nem kizárt a ledes villanó alá szerelt lézeres fókusz sem. A megjelenés április 11-én várható, a legújabb szóbeszédek szerint pedig csak androidos változat lesz belőle, Windows 10-es nem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés