Te is fiam, Meizu?

Úgy néz ki, hogy egyre több gyártó hagyja el a komolyabb modelljeiből a töltőt, ettől függetlenül más érdekességgel készül a tavasszal várható 18-as széria.

Az Apple láthatóan ismét egy trendet indított el azzal, hogy kivette a töltőt az iPhone-ok dobozából, és bár ennek a felhasználók nem feltétlenül fognak örülni, idén valószínűleg a gyártók többsége át fogja venni ezt a gyakorlatot. A Xiaomi és a Samsung már lépett az ügyben, az Mi 11 és a Galaxy S21-család mellé nem jár az adapter, és a kínai Digital Chat Station értesülése szerint a Meizu 18-as szériája is elhagyja ezt, a korábban alapértelmezettnek gondolt tartozékot.


[+]

A kiszivárgott információk alapján az olcsóbb változatok (Meizu 18 és 18 Pro) esetén is 30-40W-os vezetékes töltésekről fogunk beszélni 4000 és 4500 mAh kapacitású akkumulátor mellett, és a vezeték nélküli töltés is 30W körül lehet, de az igazán komoly adapter a Meizu 18 Maxnak kell majd, ami a korábbi információk szerint 120W-os villámtöltést is fel tud majd venni vezetéken keresztül. 7,5W-os fordított vezeték nélküli töltés is várható a mobilokkal kapcsolatban, ha már a töltésnél tartunk, de persze egyéb érdekességek is várhatók.

4G-s eSIM kerülhet az 5G-s fizikai nanoSIM mellé minden változatban, a 18 és 18 Pro készülékek a tavalyi Qualcomm-csúcsszéria továbbfrissített, órajelbajnok változatát, a Snapdragon 870-et kaphatják meg, aki pedig a Max modellt választja, annak Snapdragon 888 jár, egyébként a gyártó már korábban megerősítette, hogy tavasszal ők is előállnak a 888-as csúcsmodellel. A három eszköz valószínűleg egyszerre mutatkozik be, de egyelőre még csak tippelni lehet az időpontról, a tavasz miatt a március eleje és május vége közti tág időkeret lehet reális.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Tényleg ilyen lesz a Meizu 18?

    Nem lenne éppenséggel rossz, de a forrás hitelessége nem megerősített, viszont kétségtelen, hogy dizájnban és technológiailag igen nagy ugrás lenne.

Hirdetés