Szolgáltatói kínálatban is elérhető lesz az LG Wing

A gyártó elforgatható kijelzővel szerelt modellje október 29-től rendelhető elő Magyarországon.

Az LG az Explorer termékvonal első modelljeként mutatta be az elforgatható kijelzővel szerelt LG Winget szeptember elején, és az eddigi gyakorlattól eltérően két napon belül előrendelői promócióban már a magyar piacon is elérhető lesz. Az előrendelők UVC sterilizáló tokkal ellátott LG Tone Free (FN-6) valódi vezetékmentes fülhallgatót kapnak a készülék mellé. (Ez még az alapmodell, nem a ma bejelentett ANC verzió.)


[+]

Szolgáltatói kínálatban elsőként a Vodafone-nál lesz érdemes keresni a készüléket, a novemberben és decemberben vásárolt Wing mellé pedig egy TV is jár. Az LG egyelőre nem részletezte, pontosan milyen TV, mindössze annyit tudtunk meg, hogy 32 hüvelykes LED. Ehhez az ajánlathoz a MediaMarkt decemberben csatlakozik. Az LG Wing itthon 399 ezer forintos áron nyit, a dobozban pedig speciális  tapadású védőtok (Jelly Case) is lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Baktériumölő fülhallgató aktív zajszűréssel

    Az LG Tone Free (FN-6) új verziója már aktív zajszűrést is kínál.

  • LG Wing - szárnyas fejvadász

    Merész, bevállalós készülék, amit nem csak lehet, kell is szeretni ahhoz, hogy valóban praktikusnak lássuk a kialakítását - mindez persze nehezen indokol bő 50%-os felárat egy hasonló képességű felső-középkategóriáshoz képest.

  • LG Wing bemutató

    Hamarosan érkezik a részletes tesztünk is a végleges példányról, addig is egy előszériás darabon tudtuk kipróbálni a szárnyas LG-élményt.

  • LG Tone Free (FN-6) - a baktériumölő fülhallgató

    Az egyik legkényelmesebb és legkompaktabb vezeték nélküli fülhallgató mutat újat az árkategóriájában, de nem minden téren kiemelkedő.

Hirdetés