Hirdetés

Szerkesztőségi blog: íme a Mobile Meeting 2011 programja

A Mobile Meeting 2011-ről remélhetőleg minden olvasónk értesült már; aki nem, az gyorsan kattintson ide, nehogy lemaradjon! A regisztrált érdeklődőkkel pedig két fontos információt kell megosztanunk; a Gameloft sajnos nem tud részt venni a rendezvényen, mert a cég magyarországi feje nem tud eljönni. Jó hír viszont, hogy kiderült a (nagyjából végleges) program, a következő előadások lesznek:

  • 13:00 - Kapunyitás
  • 14:00 - 14:30 - Megnyitó (beszédet mond Khell Bogdán, a Mobilarena főszerkesztője)
  • 14:45 - 15:15 - Sony Ericsson prezentáció
  • 15:30 - 16:00 - Alcatel prezentáció
  • 16:15 - 16:45 - LG prezentáció
  • 17:00 - 17:30 - MyPhone prezentáció
  • 17:45 - 18:15 - Nokia prezentáció
  • 18:30 - 19:00 - Microsoft prezentáció
  • 19:15 - A rendezény vége

A vidékről érkezők kedvéért pedig íme, hogy az egyes vasút- és buszállomásokról hogyan lehet megközelíteni a helyszínt:

Nyugati pályaudvar

Többféle megoldás is kínálkozik, a gyorsabb vélhetően a kék (hármas) metró használata a Népligetig, onnan pedig 1-es villamos. A másik kombó csak villamosokkal dolgozik: 4-6-os viszonylat a Mester utcáig, onnan pedig a 21-es járat vállalható, bár hétvégén meglehetősen ritkán közlekedik.

Hirdetés

Keleti pályaudvar

A kettes metrót kell elkapni a föld alatt, s ezzel egyetlen megállót utazunk a Stadionok állomásig, ahol az 1-es villamosra való átszállás tűnik célszerűnek.

Déli pályaudvar

Szintén a kettes metró használata indokolt, ezzel is a Stadionok állomásig haladunk, ahol természetesen az 1-es villamosra történő átszállás lesz az eljutás kulcsa.

Népliget buszpályaudvar

Ez a legegyszerűbb: a buszról leszállva célozzuk meg az 1-es villamos megállóhelyét, s ez rövid időn belül (a Lágymányosi híd felé haladva) eljuttat minket a rendezvény helyszínére

Árpád híd buszpályaudvar

Bár riasztóan messzinek tűnhet ez a kiindulópont a Lurdy-házhoz képest, aggodalomra semmi ok: csupán az 1-es villamossal kell egy jó 20 percet döcögni, s megérkezünk a célponthoz.

Autóval

Gépkocsival tervezők számára a megközelítés egyszerű, a lényeg, hogy a Hungária körútra kell rátalálnunk, a Lágymányosi híd pesti oldalán található csomópont a becélozandó végállomás. A parkolás a Lurdy melletti placcon teljesen ingyenes és korlátlan, férőhely is bőven akad. Van mélygarázs is, de ez az első óra után már pénzbe kerül.

A Lurdy házban hova is kell menni?

A rendezvényterem az első emeleten található, ehhez mozgólépcsőt javasolnánk, mint igen egyszerű emelkedési mód. Az emeleten az éttermi részt kell keresni, ugyanis ezzel szemben van a Mobile Meeting 2011 helyszíne. Nehéz eltéveszteni, kint lesznek molinók, illetve remélhetőleg sok-sok ember.

Előzmények

Hirdetés