2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Stratégiai döntés lehet a 5,5 hüvelykes „iPhone 6” későbbi startja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: DigiTimes

Bár az elmúlt napokban gyártási nehézségekről lehetett olvasni, mégis lehetséges, hogy stratégiai okokból csúszik nagyobbik iPhone várható premierje.

Hivatalosan még semmilyen méretű iPhone 6 nem létezik, így minden információról csak feltételes módban lehet beszélni, mindenesetre már hónapok óta tudni vélik jól informált szakemberek, hogy egy 4,7 és egy 5,5 hüvelykes megjelenítővel bíró iPhone-t is piacra kíván dobni az Apple. Mostanában azonban olyan híreket lehetett hallani, hogy a különböző komponensek gyártási nehézségei miatt szeptemberben csak a 4,7 hüvelykes modell fog elstartolni, az „iPhablet” pedig csak valamikor jövőre érkezhet.

iPhone 6 akkumulátor

A Digitimes szerint azonban a két készülék külön bejelentésének nem gyártási nehézségek, hanem tudatos döntés az oka. Az Apple ugyanis nem akarja elkövetni az a hibát, amit tavaly, amikor egyszerre két készüléket is piacra dobott. Noha a prémium kivitelezésű iPhone 5S remekül fogyott, (még készlethiány is fellépett), a polikarbonát borítású iPhone 5C-ből azonban bőven maradt raktárkészleten. A szeptember amúgy is hagyományosan a Galaxy Note startjának az időszaka, és merész döntés volna a Samsung csúcsphabletjét ősszel párbajra hívni. Persze mindez csak spekuláció, hogy mi és mikor jelenik meg, vélhetően csak szeptemberben fog kiderülni.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.