Sorra dönti saját rekordjait a Honor

A Honor 9X esélyesen még az elődmodell eladási rekordjait is megdönti. A start legalábbis egészen kiváló volt.

A gyártók szeretik világgá kürtölni, hogy aktuális modelljeik hogyan teljesítenek eladások tekintetében, főleg, ha az eredmény az adott brand történetében kimagasló. A Honor csúcstartója eddig a Honor 8X, ami a márka valaha volt legkelendőbb modellje, kilenc hónap alatt meghaladva a tizenötmilliós határt. A széria egyébként mindig jól szerepelt, tíz millió Honor 7X kétszáz, ugyanennyi Honor 8X pedig már százhetvenhárom nap alatt talált gazdára. A következő rekorder pedig a most bemutatott Honor 9X lehet.

Az első százezer példány pont két perc alatt kapkodták el, feltehetően ennyi kellett az előjegyzéssel rendelkező vásárlóknak, hogy ténylegesen kifizessék a terméket, az első értékesítési napot pedig háromszázezer példánnyal zárta a gyártó, ami új rekord. A Kirin 810-es szettel, 4/64 GB-os kiszerelésben 59 ezer forintnak megfelelő jüanért kínált készülék elég jó ajánlatnak tűnik, az első százezer példányt kétszer olyan gyorsan el is vitték, mint a közvetlen elődöt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 8X - kimaXolt kijelző

    Hardveresen nem egy forradalmi újdonság, de a külső igencsak szemrevaló lett a kijelződomináns előlappal és a kétszínű hátsóval. És árban is oké.

  • Honor 7X - megismersz?

    A Honor felső középkategóriás duplakamerásának megjelenése már igazodik a trendekhez, fejlettebb hardvert és magasabb felbontású kamerát kapott, minden egyéb a megszokott rendben és minőségben történik.

Hirdetés