2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Sokan érdeklődnek a Meizu MX6 iránt

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Egy nap alatt 3,2 millióan regisztráltak a Meizu új mobiljának megvásárlására, ami már említésre méltó, még ha nem is minden előjegyzésből születik tranzakció.

Tegnapelőtt mutatkozott be Meizu MX6, ami összességében talán nem akkora előrelépés a születésnapját nemrég ünneplő elődjéhez képest, mint amekkorára sokan számítottak, viszont még így is egy rendkívül korrektnek tűnő mobilt dobott piacra a cég, és ez a kezdeti eredményeken is látszik: egy nap alatt 3,2 millióan regisztráltak elő a vásárlásra, ezt a gyártó közölte a kínai blogján.

2000 jüan Kínában már nem kevés pénz egy mobilért, viszont még így is sokan szeretnék Meizu MX6-ra váltani ezt az összeget.
2000 jüan Kínában már nem kevés pénz egy mobilért, viszont még így is sokan szeretnék Meizu MX6-ra váltani ezt az összeget. [+]

Az értékesítés július 30-án indul meg, ekkor minden bizonnyal az is kiderül, hogy hány vásárló marad a regisztráltak közül, a 2000 jüanos (körülbelül 85 000 forintnak megfelelő) árcímke azonban Kínában is jó vétellé teszi az MX6-ot.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.