2000 jüanos árcímke kerül a Meizu MX6-ra

Hirdetés

A Meizu MX5 16 gigabájtos változata tavaly 1800 jüanos árral startolt, a komolyabb felszereltségű modellek 2000, illetve 2400 jüan körül voltak elérhetők Kínában. Úgy tűnik, hogy ez most is hasonlóképpen alakulhat, bár a cég vezérigazgatója, Bai Yongxiang 2000 jüanos nyitóárat közölt blogján, nagyon valószínű, hogy az MX6-ból nem is lesz 16 gigabájtos kaidás, csak 3/32, illetve 4/64 gigabájtos konstrukciókból választhatunk.


[+]

A bejegyzésben szerepel továbbá, hogy az MX6 több dolgot is meg fog örökölni a Pro 6-tól, és bár semmi konkrétat nem fogalmazott meg, gondolhatunk a 3D Touch-ra, az USB Type-C csatlakozóra és a Cirrus Logic audio chipre is. Az eddigi információk alapján számíthatunk továbbá 4000 mAh kapacitású akkumulátorra, 20 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerára, rendszerchip szempontjából pedig a MediaTek Helio X20/X25 számít esélyesnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Ismét felbukkant a Meizu MX6

    Most az AnTuTu adatbázisából tudhattunk meg információkat a mobilról, illetve teljesen biztosan állíthatjuk, hogy július 19-én mutatkozik be hivatalosan.

  • Egy Meizu MX6 kamerakép is befutott

    Egyre többet tudni az MX5 folytatásáról, például a hátlapi kameraszenzor típusát.

  • Sokan érdeklődnek a Meizu MX6 iránt

    Egy nap alatt 3,2 millióan regisztráltak a Meizu új mobiljának megvásárlására, ami már említésre méltó, még ha nem is minden előjegyzésből születik tranzakció.

Előzmények

Hirdetés