Sokáig lehet élvezni a Huawei Enjoy 6-ot

A tavalyi Huawei Enjoy 5s után frissült a széria, az Enjoy 6 egyelőre kizárólag Kínában érhető el, ott viszont a márka értékéhez képest rendkívül kedvező áron fog gazdákat keresni. De mit kínál 1300 jüanért, azaz körülbelül 55 ezer forintért ez a mobil a gyártó hazai pályáján? Első és egyik legfontosabb érdekessége az 5 hüvelykes AMOLED kijelző, ami 720 x 1280 pixeles felbontással bír. Ezen kívül ott van még a korrekt hardver, a nyolcmagos MediaTek MT6750 mellől nem spórolták ki a rendszermemóriát, 3 gigabájttal gazdálkodhatnak a felhasználók.

Megannyi színvariációból választhat a vásárló
Megannyi színvariációból választhat a vásárló [+]

A 16 gigabájtos tárlóegység microSD-vel bővíthető, a hátlapon 13, az előlapon 5 megapixeles kamera van. Adatkommunikációs szempontból sincs ok aggodalomra, a dual SIM-es mobil 4G LTE internettel és VoLTE-támogatással bír, a hosszú üzemidőről pedig a 4100 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik. Az Emotion UI 4.1-et futtató, Marshmallowra épülő mobil egyelőre nem valószínű, hogy elhagyja Kínát, viszont Kínában komoly alternatívát nyújthat akár a bemutatás előtt álló Meizu m5-tel szemben is.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Huawei Enjoy 5s

    A kínai piacra szánt készülék nyolcmagos rendszerchipet, két SIM-foglalatot, 5 hüvelykes HD megjelenítőt és ujjlenyomat-olvasót is kapott.

Hirdetés