2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Snapdragon 855 100 ezer forintért

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizChina

Legalábbis ez a Redmi terve. A Xiaomi almárkájának vezérigazgatója megerősítette, hogy dolgoznak egy költséghatékony csúcsmodellen.

Hirdetés

A Xiaomi leválasztotta a brandről a Redmi márkanevet, amelynek első modellje a Redmi Note 7. A kínaiak szokás szerint diszkrét árcédula mellett kínálnak korrekt specifikációt, amiről az eddigi tapasztalataink alapján semmi okunk feltételezni, hogy csak papíron működik. A Redmi Note 7 Proról lassan minden kiderül, a felhasználók valószínűleg azt fogják kapni a prémium verzióval, amit valóban szeretnének, bár nekünk kissé meglepő volt, hogy a nagyobb akkumulátorra nagyon kevesen szavaztak.


[+]

Az erősebb hardver viszont egyértelműen elvárásként fogalmazódott meg, amit egy prémium kategóriás Redmi kínálhat majd. Lu Weibing, a Redmi brand vezérigazgatója a Weibón erősítette meg egy vezetőségi ülésről készült fotó társaságában, hogy a gyártó fontolgatja egy Snapdragon 855-ös csúcsmodell összerakását. Az érdekes viszont inkább az, hogy mindezt 370 dollár körüli áron tervezik, ami alig több, mint 100 ezer forint.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.