Snapdragon 855-tel jön a Lenovo Z6 Pro is

Már a CES-en bemutatott Z5 Pro GT csúcsmobil is Snapdragon 855-öt kapott, nem meglepő, hogy a friss generációból sem spórolják ki a rendszerchipet.

Hirdetés

A cég vezérigazgatója erősítette meg a Weibo-posztjában, hogy rövidesen érkezik a Lenovo Z6 Pro, ami Snapdragon 855 rendszerchippel sorolja magát a csúcsmodellek közé. Elődje, a Z5 Pro annak idején Snapdragon 710-zel mutatkozott be, de a CES-en már mi is ki tudtok próbálni a GT változatot, 855-ös Qualcomm chippel.


[+]

A Z6 Próról mutatott hivatalos képen mindösszesen egy hátlapi kamera látszik, elképzelhető, hogy nem is lesz rajta több, de valószínűleg csak a szuper éjszakai móddal szerelt, extra jó képstabilizálást ígérő egységet akarták csak előtérbe helyezni, amivel akár 100 megapixeles fotók is készíthetők. Bizonyos források kijelző alatti ujjlenyomat-olvasót és 5G-t is sejtenek.

Azóta történt

  • Egy kamera mind felett

    Nagyon úgy tűnik, hogy a Lenovo mindössze egyetlen kamerát szerelt a Z6 Pro hátlapjára, viszont komoly képességekkel bírhat.

  • Éjjeli képminőségével büszkélkedik a Meizu 16s

    Az iPhone X, a Xiaomi Mi 9 és a Galaxy S10 ellenében mutogatja a közelgő Meizu csúcskészülék naplemente utáni fotós képességeit.

  • Bemutatkozott a Lenovo Z6 Pro

    Négy hátlapi kamera, méretes akkumulátor, 27W-os gyorstöltés, csúcshardver és persze egy határozott árcímke teszi egésszé a kínai újdonságát.

Előzmények

Hirdetés