Bemutatkozott a Lenovo Z6 Pro

Négy hátlapi kamera, méretes akkumulátor, 27W-os gyorstöltés, csúcshardver és persze egy határozott árcímke teszi egésszé a kínai újdonságát.

Nemrég mutatkozott be a Lenovo Z5 Pro GT, ami az elsők között volt a Snapdragon 855-ös sorban, így ha másról nem is, erről biztosan emlékezetes maradt. A csúsztatható kialakítása igencsak vonzó volt, viszont láthatóan nem ebbe az irányba megy tovább a cég, a frissen bemutatott Z6 Pro egyszerű csepp-szenzorszigetet kapott a kávamentesítésért cserébe. 6,39 hüvelykes OLED panelje alatt ujjlenyomat-olvasó található, Snapdragon 855-ös chipsetjéhez 6 vagy 8 GB RAM és 128 GB-os belső tároló tartozik, de várható 12/512 GB-os prémium változat is. Folyadékhűtést az összes Z6 Pro kapott.

[+]

A négy darab, vertikálisan elhelyezett kamerák között 48 megapixeles és f/1,8-as a főegység, ezen kívül 16 megapixeles ultraszéles látó, 8 megapixeles telefotó és 2 megapixeles segédszenzor kapott helyet. A notchban lévő szelfikamera 32 megapixeles. A gyártói ZUI rendszer ezúttal is megmaradt, mostmár 11-es verziószámra frissülve, az akkumulátor 4000 mAh kapacitású, 27W-os gyorstöltést támogat a gyári adapterrel. Zöld és vörös hátlapokkal, április 29-étől érhető el a mobil Kínában, széles az árskála, hiszen az alapváltozatért 125 000 forintnyi jüant sem kell fizetni, akinek viszont a csúcsváltozat kell, az kint is 200 000 forint fölötti összeget fog adni a telefonért. Globális premierről egyelőre nincs hír.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés