A balanszról szólhat a Motorola Edge 50 Ultra

A Geekbench pontszámok rekordot nem döntenek, de nem is ez a mellékelt hardver célja.

Már csak pár napot kell aludni a Motorola április 16-ai bemutatójáig, ahol az Indiában már kapható Edge 50 Pro mellett a Fusion és Ultra variáció is bemutatkozik a nemzetközi közönség előtt, és bár kétségtelenül az utolsó ígérkezik a legdrágábbnak, ez is készül a legkomolyabb hardverrel. A gyártó nyíltan beszél a Snapdragon 8s Gen 3 lapkáról, amit a minap közzétett Geekbench 6 teszt meg is erősít.

Ez a chipset egyébként nem a gyorsan melegedő Snapdragon 8 Gen 3 felturbózott változata, hanem pont egy visszafogottabb és hatékonyabb megoldás a Qualcommtól. Éppen ezért nem dönti meg az Edge 50 Ultra 1947 és 5149 pontos CPU tesztje a Red Magic 9 Pro általunk mért, 2306 és 6736 pontos rekordját egy- és többszálas megmérettetésben, viszont várhatóan a processzor és a grafikus gyorsító is hosszabb ideig tudja majd biztosítani teljesítménye legjavát az órajelek visszafogása előtt.

Az Edge 50 Ultra kiszivárgott renderképe
Az Edge 50 Ultra kiszivárgott renderképe (forrás: Android Headlines) [+]

A műbőr és egyéb textúrájú hátlapokkal várt csúcskiadás kameraoldalról sem a legnagyobb számokra pályázik, 50 megapixeles normál, ultraszéles és 3x-os zoomkamerával inkább a jól eltalált balanszot célozza meg, remélhetőleg színvonalas képfeldolgozással.

Előzmények

Hirdetés