Snapdragon 710-et kaphat a Mi A3 Lite

A normál változat jó eséllyel Snapdragon 730-cal érkezik, viszont az olcsóbb változatnak sem kell majd szégyenkeznie.

Hirdetés

Az Android One és a Xiaomi párosa az előző generációk esetén igen harmonikusnak bizonyult, így nyilván érthető, hogy rengeteg rajongó várja a közelgő folytatást. Noha a Mi A2-széria hamarosan eléri az egyéves kort, egyelőre még csak információmorzsákból táplálkozva képzelhetjük el a következő generációt. A Xiaomi India korábbi Twitter-posztja egyértelműen utal arra, hogy érkezik a 8 nanométeres gyártástechnológiával bíró, Snapdragon 730-as mobil, ami minden valószínűség szerint a Mi A3 lesz 4000 mAh-s akkumulátorral, 48 + 13 + 8 megapixeles felosztású tripla hátlapi kamerával, és bizonyos információk szerint ujjlenyomat-olvasóval egybeépített OLED kijelzővel.

Élénkebb, kontrasztosabb a Mi A2 kijelzője, mellette a tavalyi Mi A1
Balra a Mi A1, jobbra a Mi A2. A Mi A3 alighanem nagyobb képernyődominanciával érkezik[+]

Egy másik, szintén indiai, de kevésbé hivatalos forrás már a Lite-verzióról is tudni vél információkat, állítólag az is Snapdragon 700-as sorozatú chipet kap, tehát minimum egy Snapdragon 710-et. Ez már minden további információ nélkül is érdekessé teszi a bemutatás előtt álló mobilokat, hiszen az árazás valószínűleg ismét barátságos lesz. A bemutatóra nyárig kell várni.

Azóta történt

Előzmények

  • Képernyőbe költözhet a Mi A3 ujjlenyomat-olvasója

    Az előző évek csúcstechnológiái gyakran kötnek ki a következő generációs középkategóriás mobilokban. Ígéretesek a Xiaomi Mi A3 és a Mi A3 Lite első pletykái is.

  • Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite

    A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.

Hirdetés