2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Snapdragon 652-vel is felbukkant a LeEco Le 2

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: AnTuTu

Egyre többen várják a LeEco legsikeresebb készülékének, a Le 1s-nek a folytatását, amely korábban Helio X20-as SoC-vel járt teljesítményteszten, most pedig Snapdragon 652-vel.

Pozitív volt a verdiktünk a LeEco (akkor még LeTV) Le 1s kapcsán: a gyönyörű fémházba öltöztetett, 5,5 hüvelykes, Full HD-s masina fürgén működött a Helio X10-es SoC-nek, a 3 gigabájt RAM-nak és a gyors, 32 gigabájtos belső tárolónak köszönhetően, inkább a kamera és az üzemidő frontján akadt hiányérzetünk. A LeEco gőzerővel készül a folytatásra, és épp a minap bukkant fel a Le 2 a GFX Bench adatbázisában, tízmagos, Helio X20-as SoC-vel.

A mi tetszésünket is elnyerte tavaly a LeEco Le 1s. Ütős lehet a folytatás
A mi tetszésünket is elnyerte tavaly a LeEco Le 1s. Ütős lehet a folytatás [+]

Érkezhet ugyanakkor egy qualcommos variáns is, az AnTuTu ugyanis közzétett egy képernyőképet weibós oldalán, amely a nyolcmagos Snapdragon 652-es SoC-t nevezi meg minden lóerő felelősének. A négy Cortex-A72-es és négy Cortex A53-as magot, illetve az Ardeno 510-es IGP-t használó chipset meglehetősen jól muzsikált a Samsung Galaxy A9-ben, persze az egészen más árkategória. A Le 2, avagy a Le X526 várhatóan Full HD-s kijelzővel, 8 és 16 megapixeles kamerával, 3 gigabájt RAM-mal és 32 gigabájtos belső tárolóval érkezik, alighanem még a tavasz első felében.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​ir​d​eté​s

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.