Hamarosan érkezik a „LeEco Le 2”?

Nagyjából egy éve mutatkozott be a LeTV (azóta LeEco) online tartalomszolgáltató és termékgyártó óriás első három mobilja (Le 1, Le 1 Pro, Le Max), amelyeket a Kínában igencsak népszerű Le 1s követett, pár hónapja pedig elsőként mutatott be a távol-keleti óriás a piacon egy olyan mobilkészüléket, amely a Qualcomm legfrissebb, Snapdragon 820-as SoC-ját használja.


[+]

Az persze nyilvánvaló volt, hogy nem a 6,33 hüvelykes Le Max Pro lesz a LeEco egyetlen idei ajánlata, hiszen a hardverek fejlődésével az előző generációk hamar idejétmúlttá válhatnak. A MobiPicker máris hozzájutott némi információhoz az 5,5 hüvelykes, általunk is  tesztelt Le 1s folytatását illetően: a „Le 2” kiszereléstől függően állítólag a négymagos Snapdragon 820-as SoC-vel vagy a tízmagos Helio X20-as rendszerchippel lesz felszerelve. Rendszermemóriából a csúcskategóriában lassan megszokott 4 gigabájt járhat, a hátlapi kamera pedig 21 megapixeles lehet.


[+]

Visszatérhet az USB-C csatlakozás gyorstöltéssel, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, illetve az elöl-hátul üveg borítás, amelyről a fenti forrás által közölt képek is  tanúskodnak. A képernyőkávák különösen vékonynak tűnnek ezeken a fotókon. A megjelenésről még korai volna beszélni, hiszen nemhivatalos forrásból jutott hozzá a MobiPicker is az információihoz, a hátlapi LeEco logó mindenesetre arra utal, hogy a LeTV márkajelzés már tényleg a múlté: az új cégnév a vállalat mindent átfogó ökoszisztémáját kívánja hangsúlyozni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés