Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Ez nem valami szép, azt kell mondjam. Annyira megnéznék egy minden jóval felszerelt 4-es kijelzővel szerelt modellt, ami hosszában szétcsúsztatható. Azokat nagyon szerettem, az öreg U700 még mindig a fiókban figyel.
-
bajaki
őstag
Kicsit retró, valahogy nem jön be ez a dizájn.
-
macskea
őstag
Én is így gondolom. Ilyesmit szerettem volna venni, de semmi sem volt, csak a Nokia E7, ami még ennél is haloványabban teljesített. Bár az legalább külsőre rendben volt, ez szépségre is nagyon sovány...
De az irány jó, hátha lesz valamiféle verseny, és nem csak a szifon hátára pattintható bluetoothos cuccok fogják alkotni a választékot. :-)
-
nemlehet
őstag
Pontosan. Én hülyét kapok attól ha elforgatom a telefont, hogy szélesebb legyen a billentyűzet, akkor alig látok valamit abból amit gépelek. Így egy picit hosszabb e-mailt vagy doksit megírni szenvedés. Vastagok az ujjam állítva nem kényelmes gépelni. Amúgy nem lesz ez sikeres mert kb 3 évvel ezelőtti színvonalat képvisel... De az üzemideje legalább rendben lesz.
Nem kell S800 de azért egy 720p kijelző és egy normális SoC 1 giga rammal férjen már bele.. Meg addig nem tudom mit várnak, amíg 1 USA only szolgáltatós a készülék... Ráadásul nem is szoktak ezek olcsók lenni. -
NA ilyeneket kezdjenek el tolni a kici kinaiak..
-
youngboy
senior tag
Pedig egyből beruháznék egy gombos dual sim-s telefonra egy felső középkategóriás hardverrel.
-
dsr
senior tag
Elég randa , de legalább fizikai billentyűzetes , egy bizonyos piaci rést jól le fog fedni
-
beccyboy
aktív tag
Ez a telefon baromi jó... lett volna nekem kb 1-2 éve. Azóta hozzászoktam, h a kijelzőn gépelek. Szerintem túl sokáig szüneteltették ezt a kialakítást. Amikor divat lett a tapizás, akkor kellett volna meglovagolni ezt a hullámot. Az USA-ban folyamatosan lehetett kapni ilyesmi telefonokat, és tessék, meg is maradt rájuk az igény.
-
Sragi
őstag
Baba kék.Erről a Snitch jut eszembe
Rohadt ronda.Nem hiszem,hogy megváltják vele az USA-t. Gyengusz hardver. 4.1 csak...
Az akku viszont elég combos. -
csaba.poor
csendes tag
Ha ronda ha nem, elférne bármelyik szolgáltató kínálatában...
-
axioma
veterán
Nekedesni?? Meg zseni? Ezeket honnan vetted, mert hogy en nem...
En csak azt mondtam, hogy nem logikus annak, aki nem szereti a simogatos telefonokat, hogy emiatt egy slider qwerty androidot vegyen. Nekem az van, igy ugye tuodm mirol beszelek. Amikor eloveszed, akkor simogatos, feloldod, megkeresed az appot vagy raboksz a redonyrol a friss infora, jellemzoen kell me'g 1-2 lepes mire eljutsz egeszen addig (de csak az esetek 1-10%-aban!), hogy jeeee, most epp gepelni kene, es akkor kihuzod a billt (ugy kb. 5-10 karakter felett, alatta lassu, egy nev-jelszonal is hatareset ha csupa szam nelkuli kisbetut kell beirni). Az teljesen nonszensz, hogy az androidos slidert elokapva kinyitja valaki csak azert, hogy nekialljon kezelni, kimondottan a simogatasokat kihagyva, mar a launcher sem ugy van kitalalva, me'g annyira se jutna, mint a windowson eger nelkul.
Ezert mondtam azt, hogy annak - az ezek szerint kornyezetedben elofordulo - retegnek, akirol beszelsz, egyaltalan nem baj, hogy ez a telefon nem jon ide, mert me'g kevesbe szeretne'k, mint a sima tapit, de leginkabb szamgombos esetleg candy alapabb telo a jobb valasztas nekik (alapabb nalam me'g lehet nagyobb kijelzo es email-wifi, nem a 2e Ft-os alcatelre gondolok). -
razzorr
őstag
Nem kell nekem esni ennyire...szerintem! Ez egy fórum, ahol elmondjuk a véleményünket és tapasztalatainkat. NEKEM az a tapasztalatom, hogy aki 40+ éves, az nem szívesen használ full tapi telefont, mert ők az a korosztály még, akiknek hiányzik a gomb és nehezen áll át csak a simogatós telefonokra.
Én, ismétlem ÉN ezt látom, ezt hallom, ezt tapasztalom.Persze kivételek mindig vannak, de szerintem azok vannak többen, akiknek nehézkes megszokni a tapit.
a lényeg, hogy ne magadból indulj ki, bármennyi is az életkorod, érdekes módon se anyám, se apám, se az a 124342512db 40+os ismerősöm nem írogat ilyen fórumokra, valószínű azért mert ők vannak többségben,akiknek nehezebb megszokni ezt a tapis dolgot és akik örülnének, ha rendesen tudnak begépelni bármit. Tudod hány ismerősömnek van BB-je, csak mert nem akar simogatni?! Sajnos most már ez sem lesz nekik, és ezért jön jól egy ilyen qwerty-s telefon, mert nem mindenki akkora technikai zseni, mint pl. te. -
axioma
veterán
Arggh... ezt a "logikai" levezetest...
40+ vagyok, es az MM2 full tapijat is hasznalom, de gepelni a fizikai qwerty-jen sokkal gyorsabb.
Szerintem nagyon rosszul tippeled azt, hogy aki nem akar tapifon-t, az csuszka qwerty-re va'gyik. Ha mondjuk a szuleimet nezem, akkor nekik az okostelefon nem kell, hanem a gombok, de mivel csak tarcsazasra hasznaljak szinte, csak a szamgombok. A slider telefonok elonye a sok gepelesnel van, azt meg vagy a tini facen elo gyerek csinalja - de neki jo esellyel jobb a candybar -, vagy az aki azert akar okostelot, mert azon lehet telefonalason kivul uzeneteket irni, doksikba - ahol kell az attekintes miatt a nagyobb kijelzo IS - megjegyzeseket tenni... ez akar a 40+ korosztaly is lehet, de ezeket miert is sorolod a full tapit nem is tudna' kezelni kategoriaba? -
moleculez
veterán
Fele királyságom adnám egy hasonló kialakítású Lumiáért.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Én az N97 óta vágyom egy ilyen telóra. 5"-es, normális hardverrel kellene, ez sajnos nem tetszik és nem elég erős.
-
Griff55
senior tag
Nem valami szép ez a babakék-fekete színösszeállítás...
-
Schmidi
tag
Az elképzelés tetszik, de ez a telefon nem túl szép szerintem. Kár, hogy hazai forgalmazóknál egyáltalán nincs csúszkás qwerty.
-
helixP
nagyúr
válasz
SexyDaniel #25 üzenetére
Pl. kedves barátném imádja a fizikai billentyűzetet, ezért használ még mindig egy X10 mini pro-t, mert alig van, mire váltson. a QWERTY-gombsor igen is egy vevői igény. Még ha nem is Tiéd
-
halkow
őstag
egy g2-ös qwerty-s gépet megnéznék
-
PearCyp
tag
Ott a motorola Droid 4, az fényévekkel jobb készülék mint ez, és mégsem lett siker...
-
SexyDaniel
tag
Nem látok benne fantáziát....valaki győzzön meg miért jó telefon.
-
razzorr
őstag
40+ éveseknek tökéletes választás lehet. Mert még nagyon sokan idegenkednek a teljes tapitól.
-
korcsillio
addikt
Jó pár éve volt hasonló stílusú telefonom.Még egyszer nem lesz az tuti.
-
pengwin
addikt
Ez kb. az ottani Optimus F6... (480p az 540p helyett, meg kisebb kijelző).
Vagyis attól nem kell félni, hogy gagyi lesz, olyan szinten lesz ez is, mint az F6; és bár tudtommal szolgáltató exkluzív lesz, amiatt sem kell aggódni. Eredetileg az F6-ra is azt mondta az LG, hogy Magyarországon csak telenorvégoknál lesz, most meg már a T-nél is kint van -
HawerKing
őstag
Egy hasonlot kiadhatna az LG a G2 specifikacioival
biztos tarolna
-
vicze
félisten
válasz
dreamdancer #16 üzenetére
US T-Mobil only, rendelésre készül.
-
dreamdancer
őstag
Szvsz jó a koncepció, legalábbis jobb, mint a candy bar az extrém széles, ámde kis kijelzős telefonokkal. Csak azt nem értem, miért vártak eddig a nagy gyártók, talán a SE Mini pro volt az utolsó hasonló készülék vagy 4 éve.
Mondjuk ma már a nagy kijelzőn a virtuális billentyűzet is jól használható, személy szerint nekem nem hiányzik a fizikai QWERTY.
-
vittorio7
őstag
Külsőleg nem jön be, de biztos hiánypótló!
-
Paul119
addikt
Szegénykém eléggé csúnyácska
(asszony véleménye
)
-
BoC1ka
senior tag
Kis felbontású kilejző, és majd' 2500 as akksi...egy hetet fog egy töltéssel menni ez a telefon
Jöhetne már egy akármilyen platformra egy e72 es kinézetü méretü utód...nekem olyan kéne
-
Lambach
tag
A cikk írója hőskorról beszél... 20 év múlva ezek a megoldások lesznek röhej tárgyai. A Snapdragon 800 amit mindenki istenít tetris szinten lesz 20 év múlva.
-
Cyberpunk
félisten
Hiánypótló lenne, ha nem gagyi lenne a hardver.
-
takacsbotond
őstag
Én látok üzletet a dologban.
-
xmaas
őstag
Hat ez ami a kepen van ronda nagyon szegenyke
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Teljes QWERTY gombsorral felvértezett csúszkás okostelefon bejelentésére készül az LG.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest