Rövidesen debütál a frissített Moto E

Hirdetés

Görög források szerint a Moto G szeptemberi frissítése után rövidesen az alant látható Moto E is ráncfelvarrásra kerül, mely várhatóan nem befolyásolja a készülék vonzó árazását. Az oldal által megkaparintott prototípus kijelzőjének felbontása továbbra is 540 × 960 képpontos volt, ám a mérete hajszálnyival 4,5 hüvelykre növekedett. Az egyetlen 5 megapixeles kamera mellé most sem került LED villanó, viszont a korábbi HSPA+ modem helyére egy 4G LTE variáns került.

A legfontosabb változásokra a motorháztető alatt lehet számítani, ugyanis a korábbi kétmagos Snapdragon 200 processzor helyére egy 1,2 GHz-es négymagos Snapdragon 400 vagy 410 processzor kerül, mely 1 GB operatív memóriával gazdálkodhat. Az új Moto E az Android platform legújabb, Lollipop változatával érkezik majd, méghozzá a görög oldal bennfentes forrása szerint „kellően hamar”.

Azóta történt

  • Sajtóképen a Moto E utódja?

    Nagyobb kijelzővel, gyorsabb processzorral és Android Lollipop operációs rendszerrel érkezik a Moto E frissítettkiadása.

  • Moto E 4G – leleplezve

    Az amerikai Best Buy áruházlánc internetes oldala minden fontosabb részletet elárult a Motorola frissített E-szériás készülékéről.

Előzmények

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

Hirdetés