Robbie Williams és a W300i

Soha még sajtóközleményben nem szerepelt ennyiszer Robbie Williams neve. Tegnap azonban bemutatták a Sony Ericsson W300i egy olyan verzióját, amelyben kissé túlteng az énekes jelenléte. Az együttműködést tető alá hozó T-Mobile gigászi sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünkbe, amelyben minden részletre kitérnek:

A tegnapi napon Robbie Williams és a T-Mobile a Sony Ericssonnal együttműködve bemutatta a Sony Ericsson W300i Walkman® mobil Robbie Williams változatát, amely júniusra, a tervezett európai turné kezdetére már a boltokban lesz. Ezen az exkluzív, Robbie Williams személyes kreatív részvételével tervezett mobiltelefonon meg lehet majd tekinteni a nyitó dal koncertfelvételét, egy a koncerten készült videóklipet és a készülék tartalmaz még hat háttérképet is, többek közt a nemzetközi turné első koncertjéről, amely a mai napon nyitja meg a sztár előadókörútját a dél-afrikai Durban városában.

Ez a kizárólag a T-Mobile-nál kapható, kagyló formájú Robbie Williams Walkman® mobil a hátoldalán dombornyomásos Robbie Williams logót visel, aki tehát ilyen készüléket vesz, annak külön nem szükséges bizonygatnia, hogy a kiváló énekes lelkes rajongója. A Walkman® mobil - amely a rajongók és zeneszeretők számára kihagyhatatlan ereklye - két cserélhető, különleges Robbie Williams dizájnnal készült ún. “skint” tartalmaz, így a mindenki személyre szabhatja a készülékét. A rajongók mobiltelefonjukkal közvetlenül elérhetik a RobbieWilliams.com WAP-oldalt, be- és kikapcsoláskor pedig egy Robbie Williams videoklipet láthatnak. A W300i Walkman® mobil Special Edition júniusban már kapható lesz a T-Mobile minden európai piacán.


Szemből

 

“A T Mobile-lal közösen nagyszerűen el tudjuk juttatni a zenémet és a videóimat a közönséghez, ez a csodálatos Walkman® mobil pedig együttműködésünk legújabb eredménye” – nyilatkozta Robbie Williams.

Még soha nem volt arra példa, hogy egy világhírű művész részt vett volna egy olyan telefon megtervezésében, amely korábban nem látható - előre telepített - “élő” mobil zenei anyagot tartalmaz. Az exkluzív Robbie Williams mobil segítségével a rajongók megismerkedhetnek a nemzetközi turné kulisszatitkaival – láthatják és hallgathatják az “élő” műsort, amely személyre szabható, az eredményt pedig barátaik is láthatják, éppen az európai turné júniusi kezdetére időzítve. Ez az ajánlat a Robbie Williams és a T-Mobile - Sony Ericsson páros együttműködésének egy újabb innovatív és egyedülálló eleme.

“A Robbie Williams-szel folytatott, immár hagyományosnak tekinthető együttműködésünk során a T-Mobile eddig soha nem látott módokon hozza össze a popsztárt rajongó táborával” – nyilatkozta Ulli Gritzuhn, a T-Mobile International marketing vezérigazgató-helyettese. “A W300i révén ismét lehetőséget adunk a rajongóknak arra, hogy exkluzív “élő” mobil zenei tartalommal tegyék mobiltelefonjaikat személyesebbé, eddig soha nem látott videoklipet és fényképeket kapnak egyetlen eszközön, amely a művész kreatív elképzelései nyomán készült. Így az igazi Robbie Williams rajongókat már nem csak arról lehet megismerni, hogy mit játszanak le a mobiljukon, hanem a művész keze nyomát magán hordozó készülékről is.


A speciális hátlap, valamint a füles

 

A Sony Ericsson W300i Walkman® mobil exkluzív Robbie Williams kiadása egy igazi különlegesség a Sony Ericsson tavaly útjára indított Walkman® mobil termékcsaladjában. A W300i egy négysávos mobil, tartalmaz MP3 lejátszót, bővíthető memóriája van amelyen kb. 70 dal tárolható és akár 30 órán át lehet zenét hallgatni rajta. A készülékhez található Disc2Phone szoftverrel a felhasználó könnyen áttöltheti kedvenc CD-i tartalmát a telefonra. A 4-szeres digitális zoom-mal rendelkező kamerával és beépített FM rádióval felszerelt W300i az EDGE technológia révén gyors adatátvitelre és internetelérésre képes. A rajongók számára külön ikonnal érhető el a RobbieWilliams.com webhely, amely a készülék képernyőjén mindig szem előtt van. Emellett ez a személyre szabott telefon külön beállítás nélkül is Robbie Williams csengőhangon jelzi a hívásokat és élő Robbie Williams hangjelzéssel figyelmeztet az SMS üzenetekre.

"A W300i special edition-nel a rajongók egyedülálló emléket kapnak a turnéról" - mondta Jan Wäreby, a Sony Ericsson Corporate alelnöke, a marketing és értékesítési területek vezetője. " A megszemélyesítésnek ez a szintje még a Sony Ericsson számára is újdonság és nagy örömünkre szolgál, hogy a turné szponzorálása mellett még ezt az egyedülálló, Robbie Williams keze nyomát magán viselő készüléket is a T-Mobile rendelkezésre tudjuk bocsátani.”

2005. júliusában Robbie Williams és a T-Mobile – Sony Ericsson 18 hónapos partneri megállapodást jelentettek be. Ezen úttörő jelentőségű partnerség lehetővé tette, hogy a művész rajongói egész Európában egyedülálló módon elérhessék kedvenc énekesük dalait - az új ‘Intensive Care’ című album előre felvett mobil zenéje, élő streaming videók, az októberi berlini koncert mobilos közvetítése és számos más lehetőség révén. Mint Robbie Williams nemzetközi fő szponzora és a művész összes tevékenységének vezető márkaneve, 2006. decemberéig a T-Mobile a rajongók számára innovatív ajánlatokat kínál, amelynek része a hamarosan sorra kerülő, június 9-én Dublinban induló európai turné követése is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés