Ingyen koncertek a Sony Ericsson jóvoltából

Ingyenes koncertsorozatot szervez országszerte májusban és júniusban a Sony Ericsson – a cég által forgalmazott telefonnal rendelkezők számára. A Sony Ericsson a Walkman termékein keresztül eddig is bizonyította már elkötelezettségét a zene iránt, ezúttal vásárlóinak közvetlenül hozza el a hazai zenészek által előadott valódi, igényes élőzenét.

Hirdetés

A fellépők között a hazai zenei élet legismertebb előadói; a fiatal és már legendának számító együttesek egyaránt megtalálhatók, így mindenki könnyen kiválaszthatja a hozzá legközelebb álló zenei műfajt. Az érdeklődők olyan együttesekkel találkozhatnak, mint a Hooligans, Irigy Hónaljmirigy, Dobrády Ákos, Edda vagy az Omega.

„Tavaly augusztusban az első Walkman telefonunk bevezetésekor azt a célt tűztük magunk elé, hogy mobiltelefonjainkon keresztül közelebb hozzuk a zenét a vásárlókhoz Jelenleg 4 Walkman telefonunk kapható a hazai piacon, és folyamatosan bővítjük a kínálatot ” – nyilatkozta Wágner Tibor a Sony Ericsson közép-kelet európai igazgatója.

Az élő koncertsorozat megkezdésével egyidőben kerül piacra az új Sony Ericsson W810i walkman mobil, amelyen a zenehallgatás rendkívül egyszerű. Az első és legnépszerűbb Walkman telefon a W800i utódja, egy kiváló négysávos EDGE készülék, amely akár azt is lehetővé teszi, hogy tulajdonosa telefonján hallgassa meg CD-gyűjteményét.

„Most a W810i bevezetésével egyidőben az eredeti koncepciót kicsit újra-, szó szerint értelmezve, igazi élőzenét kínálunk vásárlóinknak. Reméljük, mindenki megtalálja előadóink között a neki tetszőt és együtt élvezhetjük a cégünktől már megszokott minőségű, de ezúttal élő zenét a koncerteken.” – mondta Wágner Tibor.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés