CES 2019: A kézitáskára is feltekerte a Royole a kijelzőt

A FlexPai a Royole első, hajlítható kijelzővel szerelt telefonja, és úgy egyébként az egész mobilpiacé, hamarosan meg is osztjuk róla készült mozgóképünket, hiszen úgy csodálható meg a nem éppen esztétikus ketyere igazán.


[+]

A FlexPai persze amolyan erődemonstráció, de abszolút azon van a fiatal vállat, hogy megoldásait gyakorlatilag mindenki felhasználja, aki ebben látja a jövőt, és elég sokrétű a lista. Fent látható a járművekbe szánt, két Royole megoldás: a digitális műszeregység és a fedélzeti rendszer színes, hajlított, érintőképernyős variációja.


[+]

De miért ne futhatna körbe egy kijelző egy okoshangszórón? Speciel ez a darab elég jól néz ki, és kellemes extra, hogy a képernyőn mozgóképes anyag is megjelenhet.


[+]

A kalapra tekert és a ruhára vasalt kijelző mondjuk nem feltétlenül az a dolog, amiből egyhamar tömegtermék lesz, lévén a technológia és a gyártás drága, akkumulátort, töltést és kábelezést igényel, hőt termel és tömege is van.


[+]

A CES női látogatóinak szívét a hajlított kijelzős kézitáska mindenesetre eléggé megdobbantotta, alig lehetett a demókellékhez odaférni az elsősorban ázsiai fényképészek között. Nem mindenből lesz persze tömegtermék, nem másról szólt a Royole standja, mint potenciális partnerek és megrendelők meggyőzéséről: saját, jövőbemutató technológiájuk készen áll a felhasználásra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés