2019. január 20., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Régi-új LG a láthatáron

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MySmartPrice

A renderképen kiszivárgott Q9 ismerős formával és erős hardverrel érkezhet a középkategóriába.

Hirdetés

Hozzájutott a MySmartPrice az egy ideje emlegetett, hivatalosan viszont még nem létező LG Q9 renderképéhez, aminek nem is a szenzorsziget az érdekessége, hanem az, hogy a készülék külseje lényegében megegyezik az augusztusban már elstartolt G7 Fittel.


Az LG G7 Fit augusztusból [+]

Az egy meglehetősen zavarba ejtő darab volt, hiszen akkor friss, 8.1-es Androidot futtatott, 3.1-es USB-C porttal rendelkezett és a 6,1"-es QHD+ panelbe lógó szenzorsziget is 2018-ról árulkodott. Nem úgy a 4 GB RAM és a 32/64 GB-os tároló mellé társított Snapdragon 821, ami két és fél éves SoC, és valószínűleg találtak belőle a koreaiak egy adagot valamelyik raktár vagy pince takarításakor.

Az állítólagos LG Q9
Az állítólagos LG Q9 (forrás: MySmartPrice)

Ha valóban a Q9 van a fenti képen, akkor a Snapdragon 660 SoC jelentheti a legfőbb eltérést hardverben, bár egy korábbi infómorzsa a G7 Fitnél nagyobb, 3550 mAh-s telepet vetített előre. A RAM és tárhely kombináció megegyezhet a fent leírtakkal, a képátló úgyszintén, értelemszerűen. Az ujjlenyomat-olvasó hátul kaphat helyet. A MySmartPrice szerint nem lehet messze a bejelentés, amikor kiderül, mennyire hiteles a második, ismerős renderkép.

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.