Bemutatkozott az LG Q9

Hirdetés

Egy ideje már számítottunk az LG Q9-re, ami a tavalyi Q7-tel ellentétben valóban aktuális folytatása lett volna a Q szériának, állítólag Snapdragon 660-as szettel, 4 GB operatív memóriával és 3550 mAh-s teleppel. A helyzet viszont az, hogy az LG hazai pályán kidobta az LG G7 Fitet LG Q9 néven. Tehát a Q9 nem egy új készülék, csak átkeresztelték az egyébként egészen meggyőző G7 Fitet.


[+]

A G7 Fit érdekes elgondolás volt, a 2016-os csúcsszett pedig érdekes választás. A készülék összességében nagyon szerethető és jól használható, kicsit az árat kellett volna igazítani az évjárathoz. Ezzel együtt a 6 hüvelykes, szenzorszigettel szerelt panel prémium minőségű és modern megjelenésű, a kivitel tényleg gyönyörű lett, és kapott néhány csúcsszériás jellemzőt, mint a MIL-STD-810G tanúsítvány és az IP68-as védelem, a Quad DAC és a kimagasló hangminőség. A Koreában nyártól megvásárolható LG Q9 mindössze annyiban tér el ettől, hogy az akkumulátor kapacitása 3000 mAh-ra csökkent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G7 Fit - nem az erejét Fitogtatja

    Az LG felső-középkategóriás modellje nagyon kiegyensúlyozott lett prémium kvalitásokkal, de szerényebb árkategóriában. Maximum a kevésbé up to date lapkakészletet lehet felhozni kifogásként.

  • Régi-új LG a láthatáron

    A renderképen kiszivárgott Q9 ismerős formával és erős hardverrel érkezhet a középkategóriába.

  • Nem kizárt, hogy lesz egy LG Q9 is

    Egy informátor szolgáltatott némi specifikációt egy állítólagos LG Q9 kapcsán, ami még idén befuthat.

  • LG Q7 Dual - nem dobja a mentőövet

    A legfrissebb piaci eredmények alapján a dél-koreai gyártónak égető szüksége lenne egy ütőképes középkategóriásra, ami lehetne akár ez a készülék is – feleennyiért.

Hirdetés