- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Kár, hogy nem a G4-et keltették új életre. Középkategóriában nagyon ütne. Pl: meret, kijelzo, kamera, RAM, akksi maradhatott vna (de 3550 se rossz) Megspékelve a takarekos procival (SD660) meg ujjlenyomat olvasóval. Meg a divatnak megfelelo ocsmany szenzorazigettel.
Szep alom lenne...
-
aelod
veterán
válasz balazs1022 #1 üzenetére
És az is alaplaphibás lenne? Just askin'..
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Stabi83
senior tag
Az LG G2 óta csak szenvedés van. Szerintem az volt talán az utolsó tényleg ütőképes készülékük. A G3 már nem hozta azt a szintet, a G4 pegig sok gondal kűzdött de még szerethető volt. Amióta azóta van az egy vicc, így múlik el egy gyártó dicsősége. 2020-ra az LG, a HTC, és a Sony is vagy végképp eltűnik vagy marad belpiacos "futottak még" kategória. Esetleg megveszi a márkanevet ( mobilfeonton ) valami kínai tröszt és bohócfont csinálnak belőle.
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
aelod
veterán
G2-t nagyon sokáig nyüstöltem. Használtan 1.5 éve adtam el. G6 is egy remek darab volt csak ott a megjelenés marketing vonal ment akadozva....
Hát igen nem mondom, hogy eltűnnek a süllyesztőben de miért kell ezeket eröltetni mint amit a cikkben is írnak S821. Nincs vele baj de a marketing sajnos dolgozik és ami nem új nem fancy akkor már nem is kell. Ez meglátszik az eladásaikon is."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
judas13
addikt
Lapozzunk..
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Fred23
nagyúr
Ennek így nem sok értelmét látom. Esetleg egyik piacra megy a G7 Fit, a másikra meg a Q9. A G7 One még oké külön is bárhol az Android One miatt, de együtt azért kissé már sok tök egyforma kinézetű -G7 koppintás- mobil!
Mondjuk a 3550 mAh és a SD660 egész szimpi! Számomra ez lenne a legnyerőbb egy nagyon jó árazás mellett, mert a nekem nagy méreten kívül alig lenne egyéb fontosabb tulajdonság, amiből engednem kéne. Mondjuk ha ebből meg kiveszik az IP68-at -LG-ből bármit kinézek -, máris ott vagyunk, hogy van 4 készülék, ami erősen kompromisszumos, és inkább egyik sem kell.
Stabi83: A SD821 legnagyobb baja a hatalmas fogyasztás. Az LG G6 3300-as akku mellett is egy olyan modell, aminél sokan panaszkodnak az akkura. Erre kihoznak egy telót 6,1"-os kijelzővel, 3000 mAh-s akkuval, meg ezzel a rendszerchippel. Aki G7 Fit telót vesz, szerintem nagyon rá fog qrni.
[ Szerkesztve ]
-
Puculo
aktív tag
Középkategóriába??? A G7 jelenleg ott versenyez..
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Fred23
nagyúr
Ez meg a másik. Vicces lesz, ha a jelenleg már 135-ért is kapható sima G7 mellé jön majd a G7 One mondjuk 150-es kezdő árral, OIS nélkül, meg a SD821-es G7 Fit mondjuk 125-ért. A Q9 meg indul mondjuk 110-en?
Itt azt írják, a felbontás is más lehet a G szériásokhoz képest: the device will sport a Full HD+ resolution display. Ez mondjuk szerintem oké, ha marad az IP68.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem évek óta G3-van és a feleségemnek is. Soha egyikkel sem volt baj. Pont G2 helyett vettem és nem bánom. Nekem volt 2/16-os és most 3/32-es van. Nem is adom el. Addig marad, míg ki nem múlik. Mire megdöglenek, talán ez az idióta noccs őrület is lecseng...
Kár, h az Lg is beállt a noccsosok sorába. -
pusszycat
nagyúr
válasz SkyLine3000 #10 üzenetére
Volt már benne akku cserélve, vagy az eredeti ilyen tartós?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Stabi83
senior tag
válasz SkyLine3000 #10 üzenetére
Az LG vergődésén a Notch már nem oszt nem szoroz.
Egy innovatív és bátor cégből a semmibe nyomorodtak vissza. Hibát hibára halmoznak és látszik hogy nagyon nem találják a helyüket. Nagyon sajnálom mert nagy kedvenceim voltak de eljutottunk oda hogy most hogy apósomnak új telefont akarunk venni az LG termékei szóba se kerülnek már ( előbb vennék neki egy használt G4-et mint a mostani választékból bármit is és ennek nem anyagi okai vannak ).[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
-
Stabi83
senior tag
válasz NandorHUN #13 üzenetére
Az a baj az érvelésedel hogy nem csak a Samu van a piacon, sőt a Samu is folyamatosan veszít a piaci részesedéséből.
Ár/Érték arányban nem a legjobb az LG, innovációt már nem nagyon látunk tőlük, amikor meg kiadnak egy jónak igérkező telefont akkor is elcsesznek vele valamit, nehogy jó legyen. Ilyen pl az hogy csak bizonyos piacokra visznek teljes értékű készüléket máshová meg agyonbutított telefonokat sóznak rá.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Meséld el mi a baj a V30-al vagy V40-el?
Innováció meg tök mindegy, ha tartják a lépést jó ár/értékkel az bőven elég. Ezt teszi az összes gyártó is.
Lehet, hogy nem csak ők vannak a piacon de ettől még jó készülékeket csinálnak.
Szvsz aki ma vesz flagshipet az nem tud szart telefont venni. Különbség csak abban van mit pakoltak bele, marginális különbségekkel pl. OP sebes és viszonylag jóárú , de szar a kamerája és nincs jack. Samu jó kamera, jó sebesség. Samsung DAC azoknak akik zenélnének, jó kamera, de sokszor Samsung kicsit jobb, viszont jobb UI és telefon fürgébb mint a Samsung - nem mellesleg olcsóbb is annál.Kérdés csak, hogy mire van szükséged ezek közül.
Épp ezért elég ökör dolog szidni egy olyan céget, ami amúgy legalább olyan jó telefonokat csinál mint a többi.
- mondom ezt úgy, hogy jelen telefonom nekem is Samsung.(Egyedül talán HTCt nem vennék, mert azok túl vannak árazva).
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Stabi83
senior tag
válasz NandorHUN #15 üzenetére
Tudod ha egyszer egy cég feljut valahova onnan könyebb esnie. Az LG sajnos folyamatosan rosz hírbe keveri magát. Én is azért szidom őket mert nagy kedvencek voltak és csalódtam bennük. A V széria európában csak macerásan szerezhető be ha épp sikerül egyáltalán. Persze lehet azzal érvelni hogy európa nem piac nekik de más piacon is zuhanórepülésben vannak ( elég megnézni az eladásokat ). Sajnos most már kevés jónak lenni, iszonyatos a verseny! Az meg hogy már követni sem lehet hogy hány telefont adnak ki minimális változtatásokkal inkább ne is említsük. Azt is figyelembe kell venni hogy sokan össze is mossák az LG panelek folyamatos próblémáit a saját telefonjaikkal ( valjuk be jogosan ).
Nem trollkodni akarok de obiektíven nézem a dolgokat és az LG már pár éve a középszerűségbe esett vissza. Nem tud beleszólni a nagyok játékába, marketingben sem olyan erőssek már, túl sok az olyan hír ahol hibás részegységek és az LG egy oldalon szerepel, a termékkínálatuk káosz, az áraik pedig a konkurenciához mérten nem elég jók.
Ezekután a tények után nagyon össze kell kapniuk magukat vagy olyan helyzetbe kerülnek mint a HTC illetve Sony.Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
NandorHUN
addikt
A probléma az, hogy te egyedül az eladásokkal tudsz érvelni.
Az eladás hol tükrözi a termék minőségét? Az hogy kevesebbet adnak el mint régen azt jelenti hogy a készülék amit kiadnak szarabb mint a versenytársaké? Kötve hiszem.G2 G3 esetén Samsung és HTC vel egyidőben adta ki az LG is a készülékeit + volt mellette egy elég rendes marketing. Mostani telefonok G7 meg V20, 30, 40 is hónapokkal a versenytársak után jön ki gyakorlatilag zero marketinggel. És akkor csodálkozol hogy kevesebbet adnak el belőle?
Ez nem a vas hibája.Középszerűség meg nem tudom neked mit jelent. Mai telefonok designja mind ugyanaz: zero káva, hátul fingerprint 2-3 kamera, UI minimalis különbség.
Pl. "menő" S9 sebességben alulmarad V30hoz képest, kamera kb. ugyanaz, V30nak nagyobb a kijelzője, jobb az aksija, +sokkal jobb DAC van benne. Ebben mi a középszerű?Persze ha neked arra kell a készülék, hogy villogni lehessen vele mid van: az ami megy a kivetítőn meg a TV-ben, vagy amivel Justin Bieber is futkos akkor az más kérdés.
Csak eladások miatt szidni egy céget szerintem nem kéne.www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
-
Stabi83
senior tag
Ennyiért vagy még olcsóbban is kapsz 845-el szerelt készüléket.
Az eladásokat a kereslet generálja és valamiért ez nem olyan kiemelkedő már.
A gyors értékvesztés sem egy jó pont amit említesz.Azt meg hogy 1mm-el szélesebb mint amit el tudsz viselni ugye csak vicc? Egy tok többet szélesít rajta mint 1mm
A V széria a csúcs kategóriában versenyez, ott viszont sajnos kevésnek bizonyult. Amikor megjelent én is nézegettem és nekem pl a kijelző nem fért bele a kategóriába. Egy csúcskategóriás POLED panel nem fért bele. Vagy a polárszűrővel csesztek el valamit vagy mással de még egy IPS panelnek is jobbak voltak a betekintési szögei. Sajnos megint az LG POLED mint a baj forrása! Ez még a középkategóriában is olyan dolog ami elbizonytalanítja az embert ( amikor megnéztem épp egy iPhone 6S volt nálam és rossz volt egymás mellé tenni a két telefont és látni a torzulást az LG-n ). Azt hittem hogy csak az a kiállítási darab volt hibás de máshol is néztem és ugyan az volt. Sajnos a bizalom elszált ebben a pillanatban de nem csak emiatt.
Amúgy meg pont én nem vagyok az akit a marketingrizsa érdekel mert kb minden második mondatukat szedem szét csípőből szakmailag is alátámasztva.
-
SkyLine3000
addikt
válasz pusszycat #11 üzenetére
Az eredeti van benne. Az asszonyéban cseréltük nemrég. Az sem ment tönkre, csak az ő felhasználói szokásai jobban amortizálják, mint az enyém és már kevesebbet bírt, mint új korában. Kidobva nem lett az sem, hanem el lett téve vész esetére.
(#12) Stabi83: Sajnos az Lg saját magát teszi tönkre. Ha legalább minket, fórumozókat kérdeznék meg a telókról, nem itt tartanának. Ettől függetlenül nálunk a családban Lg uralom van. A lányom F6-ját (az enyém volt) 3/32-es Q6-ra cseréljük karácsonyra. 49-et megér 1 év garival, ingyen postával.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Szerintem simán csak arról van szó, hogy az emberek nem elég tájékozottak, és hajlamosak divat, trend alapján mobilt nézni.
Tudom, hogy van ilyen árban, de talán olcsóbban SD845-ös készülék is, de számomra a SoC csak az egyik fontos szempont, és sajnos olyanok az igényeim, hogy mindenképpen kompromisszumokra vagyok kényszerítve. Nem vicc éppen ezért az az említett 1mm sem. Nem az ideálisról beszéltem ugyanis, hanem az elviselhetően nagy végső határáról. Jó példa a Mate 10 Pro, 74,5mm széles szemben a V30 75,4mm-ével, és a Mate 10 Pro ha fájdalmasan is, de számomra is még éppen használható méretű. 1mm néha pont ennyit ér. Valójában 68-72mm közöttire lenne igényem a szélesség szempontját nézve. Érdekes, hogy tegnap este pont arra gondoltam, tokkal együtt már a Mate 10 Pro is kiesik, meg azért annak a hossza is nagyon zavar!
A panel kapcsán igazad lehet, az említett Mate 10 Pro -alacsonyabb felbontással is- szebb képet adott, mint a V30. Viszont számomra elég szép a V30 kijelzője is, csak ezért nem mondanék le róla.
[ Szerkesztve ]
-
decyy
csendes tag
Az LG saját magát teszi tönkre. Én is nagy LG fan voltam. 2évig g2 és 3év g4 használat után nincs a piacon megfizethető LG. A g2 105ezer, a g4 110ezer volt anno amikor vettem. Most g7 220ezer. Kicsit erős. Váltottam s8ra.
Minél inkább hiszünk abban, hogy csak rajtunk múlik a siker, annál könnyebben elérhetjük. / Giacinto Facchetti /
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...