QHD kijelzővel száll ringbe az LG X Mach

Az LG nagyjából négy hónappal ezelőtt indította útjára az X-terméksorozatot, melybe már több készülék is beletartozik, kezdve az X camtől az X screenen át egészen az X Powerig és X Style-ig. A kvartetthez most két új mobil csatlakozott, az egyik az X Mach, a másik pedig az X Max.

Érdemes először az X Mach phablettel kezdeni, hiszen az előlapján egy 5,5 hüvelykes, QHD felbontású Quantum IPS kijelző kapott helyet, a gép lelke pedig egy 1,8 gigahertzes hatmagos processzor. Rendszermemóriából 3, adattárolóból 32 gigabájt jutott, utóbbi microSD kártyával bővíthető (mintha a G4 specifikációit olvasnánk). Az LG újdonsága két SIM-et kezel, Android 6.0 Marshmallow operációs rendszert futtat, és 149,1 x 76,5 x 8,9 milliméteres dimenziókkal, valamint 150 grammos tömeggel rendelkezik.


[+] Az LG X négyesfogata, új és régebbi termékekkel

A hátlapon ujjlenyomat-olvasót és 12,3 megapixeles, 1.55μm szenzorpixeles, ledes villanóval ellátott kamerát találunk. Adatkommunikációs téren jól állunk, hiszen van Cat.9-es, akár 410 Mbps letöltési sebességet garantáló 4G/LTE, WiFi (802.11a/b/g/n/ac), Bluetooth 4.1 LE, valamint GPS, belül egy 3000 milliamperórás akkumulátor lakozik.

Az LG X Maxról meglehetősen kevés információt lehet egyelőre tudni, egyelőre annyit ír a hivatalos weboldal is, hogy nagy, talán 6 hüvelykes, kiváló betekintési szöggel bíró kijelzővel vértezték fel, hogy méltó társ legyen a multimédiás tartalmak fogyasztásához.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott az LG X Power és X Style

    A dél-koreaiak X-terméksorozatába újabb készülékek érkeztek, az egyik a 4100 mAh akkumulátor, a másik pedig a jó középkategóriás felszereltség miatt érdekes.

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

  • LG blog: ismét a JBL-lel működött együtt az LG

    Az LG G3-hoz tervezett HBS-800 után másfél évvel megérkezett a Tone Ultra névre hallgató utód, ami sokkal praktikusabb és esztétikusabb kialakítású.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

Hirdetés