Profinak áll KingKong

A tenyérbarát Mini 2 kap új változatot, amit a Cubot csuklóra erősítene.

Augusztus 12-én új telefont dob piacra a Cubot, az apró strapamobil KingKong Mini 2 Pro elődjéhez pedig már volt szerencsénk, és tényleg kezes méretű volt 4"-es qHD paneljével, amit véletlenül se keverjünk össze a QHD-vel.


[+]

A Pro változat marad a nevezett képátlónál és az 540 x 1080 pixelnél, 450 nites fénysűrűséggel és 1300:1-es kontrasztaránnyal. A telefon, bár képeken masszívnak tűnhet szívós kivitelével, mindössze 119 x 58 x 12,1 milliméteres és 122,7 grammot nyom, így tényleg könnyű lesz zsebre vágni.

Hirdetés

[+]

Mondjuk a Cubotnak van egy alternatív hordozási ötlete: csuklóra erősíteni, mint egy órát, amit azért nem tartunk elsőre túl kényelmesnek, de mondjuk sport közben, útvonal rögzítésre lehet benne fantázia.


[+]

A MediaTek MT6762, vagyis Helio P22 nem éppen mai nyolcmagos masina, alapműködésre viszont elégséges lehet 4 GB RAM-mal és 64 GB-os, bővíthető tárolóval. A két nanoSIM-et a microSD kártyától függetlenül lehet hátul behelyezni, a 3000 mAh-s telepet viszont nem tudjuk majd kicserélni.


[+]

Az erősnek tűnő külső ellenére a Cubot csak IP65 por- és fröccsenő víz elleni védelmet vállal, katonai minősítést nem jelöl meg. A minitelefon az előlapon 5, a hátlapon pedig 13 megapixeles kamerát visel. A Cubot errefelé tombolát is tart, ahol tíz szerencsés versenyző hozzájuthat egy-egy profi KingKonghoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés